čtvrtek 21. července 2016

Komoda rohová

Praktické komody do rohu skvěle poslouží v obýváku, ložnici i dětském pokoji. Některé komody jsou částečně prosklené, jiné slouží jako plně uzavřené skříně se šuplíky nebo dvířky. Rohová komoda BRW Natalia KOMNP. Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. INFINITY rohová komoda Ľ jaseň tmavý.


Komoda rohová K- výška cm.

Potřebujete další úložný nebo odkládací prostor, ale na klasické skříně už prostě nemáte místo. Vybrat si přitom můžete z bezpočtu variant, které zahrnují komody šuplíkové, skříňové i prosklené. Materiál laminovaná DT MDF, kov Barevné provedení: samoa king.


Nyní online na našem eshopu. Skladem na e-shopu, zboží expedujeme do. Vybírejte z nabídky na JYSK. Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně.


Kam jinam si Vaše dítě odloží nejrůznější.

Atypickým, avšak neuvěřitelně praktickým kouskem se ve vašem interiéru stane rohová komoda , která naplno využívá svých skromných rozměrů, takže poskytuje až nečekaný úložný prostor schovaný v rohu místnosti. Vzhledem ke své univerzálnosti může být součástí kancelářského interiéru, obývacího pokoje stejně jako koupelny. Nájdete u nás i rohové, úzke komody aj široké komody, stačí použiť náš filter a rýchlo nájdete komodu podľa svojich predstáv. S nákupom vám s radosťou pomôžeme a komodu vám doručíme priamo domov.


Ta pravá rohová komoda čaká práve na vás! Rádi byste měli své oblečení na jednom místě, pak je rustikální komoda to pravé pro Váš. Díky kombinaci velkého množství větších či menších šuplíku skýtají rustikální komody dostatek úložného místa.


Máte zálusk na komody v bílé barvě? Dopřejte si širokou nabídku a zajímavé ceny na našem e-shopu. Nakupujte výhodně a pohodlně. Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje.


Nedostok úložného priestoru? S komodou ľahkou rozšírite úložný priestor vo vašom byte. V ponuke nájdete rôzne druhy komôd ako napríklad zásuvkové komody, komody s dvierkami alebo kombinované. Rohy jsou v interiéru často opomíjené.


V skratke, komoda je ideálnym riešením pre odkladanie akýchkoľvek predmetov. Môžete si napríklad vybrať spomedzi komôd s lesklým, čiernym, bielym alebo starožitným povrchom.

Ak máte radšej drevený vzhľa nájdete u. Ak chcete kvalitný a zároveň moderný dizajnový nábytok, potom je rohová komoda Caracas práve pre vás. Silné horné rámy konštrukcie obsahujú bodové LED svetlá, ktoré na štruktúrovanom povrchu nábytku hrajú hru svetla a tieňov a vytvárajú tak naozaj exkluzívny efekt. Hodnotenie produktu:. ANES komoda 3D3S, slivka walis. Kovové pojazdy v zásuvkách.


Sektorový systé m KORA s dotykem rustikálního designu. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Konzolový stolek se zásuvkami. Skříňka na šperky se zrcadlem. Toužíte po efektivně využitém a přitom elegantně zařízeném interiéru?


S rohovou komodou Nadia N15-O si splníte všechna přání. Vejde se toho do ní opravdu hodně, navíc vám svým příjemným designem udělá každý den radost. Levné komody v rustikálním stylu, v různých barvách, velikostech i typech - navštivte náš e-shop a prozkoumejte širokou nabídku komod do ložnic i předsíní.


Masiv, lamino, proutí, dýha - vše online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky