pondělí 18. července 2016

Hmoždíř na bylinky

Navíc můžete použít hmoždíř i na bylinky a vytvořit domácí pesto. V nabídce najdete keramický, porcelánový i kamenný hmoždíř. Rozmělněte a uschovejte bylinky , či koření v keramickém hmoždíři s úschovnou.


Jeho točivý design s vroubkovaným paternem ve spodní části rozmělní i to nejtvrdší koření. Ještě lepší na tom je to, že své sušené bylinky můžete uschovat přímo v nádobě hmoždíře, který zavřete korkem. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Vyrobeno z kvalitního porcelánu se zdrsněnou paličkou.


Hmoždíře vynikají svou stabilitou a odolností. Ta část, která není glazovaná na misce i paličce slouží pro lepší účinek drhnutí. Ideální je na drcení koření a čerstvých bylinek, které využijete například na výrobu pesta či omáček.


Hmoždíř na bylinky

Občas si potřebujete nadrtit potřebné koření, ale hledáte vyhovující hmoždíř ? Máme k dispozici hmoždíře dřevěné, mramorové, kamenné nebo porcelánové. Luxusní jsou především hmoždíře z olivového dřeva. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dokonalý hmoždíř na koření a bylinky , potřebný v každé moderní kuchyni. Skvělý na marinády a omáčku pesto. Svým vzhledem ideálně zapadne do každé kuchyně.


Hmoždíř na bylinky

Krásný hmoždíř na bylinky či koření, který jistě udělá radost každé hospodyňce, milovnici zdravé stravy či přírodního stylu. Dno hmoždíře i vrchol tlouku mají jemné zdrsnění pro snažší drcení koření či bylinek. Velký hmoždíř s tloučkem. Výška: 8cm, průměr: cm. Většina hmoždířů se skládá z glazované a neglazované části.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Upto Off , Shop Now! Slouží na bylinky , uděláte s jejich pomocí pesto nebo rozdrtíte česnek.


Hmoždíř na bylinky

U nás si můžete vybrat z levného sortimentu ty nejkvalitnější hmoždíře na trhu. Nabízíme hmoždíř z granitu, keramiky i porcelánu či bambusu. Vyberte si svůj hmoždíř. Stylový dřevěný hmoždíř BAROQUE na bylinky. Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, že nejenom profesionální kuchaři chtějí mít ve své kuchyni to nejlepší, aby jednoduše mohli vařit a připravovat pro sebe a hlavně pro své blízké ty nejchutnější jídla.


Vhodný na drcení koření a na výrobu pesta. Hledáte kvalitní a stylový kousek do kuchyně? Je snadno omyvetelný - vnější strana glazurovaná, lesklá. Vnitřní část - částečně zdrsněný povrch, bez glazury, pro kvalitní zpracování bylin.


Dřevěný ručně soustružený hmoždíř s tlo. U nás najdete sklenně panely a dekorace na stěnách v jiných sbírkách. JU HUA TEA - CHRYZANTÉMOVÝ ČAJ.


Osviežujúci nápoj z kvetov chryzantémy, čaj na zlepšenie zraku, zmiernenie únavy a bolesti hlavy zo zhoršeného zraku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky