čtvrtek 14. července 2016

Philips rychlovarná konvice

Philips rychlovarná konvice

Free Shipping Available. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Rychlovarné konvice jsou dnes již standardní součástí každé domácnosti. Svým designem a zpracováním zajišťují maximální komfort i bezpečnost používání. Odolná rychlovarná konvice vyrobená z potravinářské nerezové oceli zajišťuje dlouhé a spolehlivé každodenní používání.


V této elegantní rychlovarné konvici s dlouhou životností se odráží let zkušeností společnosti Philips. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Konvice má velmi elegantní vzhled. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


Rychlovarná konvice v nerezovém provedení s funkcí zobrazení teploty vody. Na změnu teploty vody vás upozorní barevné podsvícení na vodoznaku v zadní části konvice. Najednou dokáže připravit až litru vroucí vody pro oblíbené nápoje – například čaje či kávy – i pro zalití polévek a podobně. Lowest Prices on Top Items.


Philips rychlovarná konvice

Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Poslat příteli Porovnat zboží tisk- sleva. Není nad to si vodu uvařit během chvilky.


Omyvatelný filtr vodního kamene zase zajistí čistou v. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Celonerezová odolná rychlovarná konvice pro využití při zpracování potravin zajišťuje dlouhé a spolehlivé každodenní používání. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Philips rychlovarná konvice

Odolné tělo z nerezové oceli s dlouhou životností Odolný kovový design z leštěné nerezové oceli pro využití při zpracování potravin zajišťuje dlouhé a spolehlivé používání. Je vyrobena z nerezového materiálu. Její hmotnost je kg. Tato konvice je dostupná v mnoha barevných variacích.


Samotná varná nádoba o objemu litrů je uložena na odnímatelném 3stupňovém otočném podstavci. K bezpečnostním prvkům patří zejména automatické vypnutí, ochrana před chodem bez vody a ochrana před zkratem. Tato rychlovarná konvice v tradiční bílé barvě zaujme svým retro stylem, který se hodí do každé kuchyně. Díky kapacitě 7l uvaří až šálků. Nakupujte v této kategorii rychlovarné konvice a čajovary za nejnižší ceny na trhu.


Na všechny rychlovarné konvice Vám k nákupu dáme záruku na dva roky. Nabízíme rychlovarné konvice od výrobců Philips , Sencor, Delonghi a. Pro snadnou manipulaci je vybavena ergonomickou rukojetí, výklopným víkem se zámkem a ukazateli hladiny vody po obou stranách. Také je vybavena prostorem pro uskladnění síťové šňůry.


Disponuje objemem litru, je proto vhodná i do větších domácností, případně ji využijete, kdykoliv vás navštíví rodina či přátelé, aby nikdo nemusel na svůj šálek čaje či kávy čekat déle. Ráno, když děláte snídani, v poledne, když vaříte vývar, odpoledne, když přijde na kávu tchýně a večer, když dostanete chuť na uklidňující šálek čaje? Takže vlastně celý den bez přestání.


Víme, na co při jejím výběru myslet, i to, jak se o rychlovarnou konvici správně starat, aby vám sloužila co nejdéle. Když chcete kvalitu, výkonnost a originální design od rychlovarné konvice , ani v nejmenším toho nepožadujete moc. Takové konvice najdete u společnosti Philips , která se snaží, aby každý její kousek byl právě tím perfektním pro vás.


Jejich rychlovarné konvice jsou praktické a moderní, voda v nich je uvařená za chvíli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky