úterý 19. července 2016

Multifunkční fritéza

Multifunkční fritéza

Tohle je Versalio, inteligentní multifunkční fritéza a hrnec se režimy pro přípravu pokrmů. Najednou totiž dokáže připravit až kg potravin. Samozřejmostí je časovač, který automaticky vypne přístroj po. Díky svým rozměrům se vejde do každé kuchyně a můžete ji tak využít vždy, když dostanete chuť na něco výjimečného. Vaří, smaží, frituje, dusí, peče i zapéká,udržuje teplotu připraveného pokrmu, rozmrazuje, a zvládne i pomalé vaření při.


Ahojte, potřebovala bych poradit, zda koupit fritézu nebo multifunkční hrnec. Multifunkční fritéza pro způsobů přípravy pokrmů. Pročetla jsem si několik recenzí na netu a jsem z toho v rozpacích. Nejdříve jsem si myslela, že koupím tu s minimem oleje, ale prý se to jídlo dlouho dělá a chuťově to není ono.


Rotační fritéza : Tento typ fritovacího hrnce funguje tak, že během fritování v ní rotuje koš, dno je nakloněné, tím pádem je na přípravu jídla nutné použít méně oleje. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či. Horkovzdušná fritéza : v tomto případě už mluvíme o kombinovaném spotřebiči, nakolik se v jednom přístroji spojuje fritéza a multifunkční. S využitím horkého vzduchu místo oleje zvládnete připravit smažené pokrmy, aniž byste porušili svou dietu. Vše připravíte s menším množstvím kalorií a tuku, kterému byste se při tradičním smažení na oleji nevyhnuli.


Vybrat si můžete z přednastavených programů. Spoustu práce Vám ušetří vyjímatelná nádoba a koš, které lze mýt v myčce na nádobí. Připravte si své oblíbené smažené jídla zdravějším způsobem!


Máte rádi smažená jídla, ale bojíte se, že jsou nezdravá? S horkovzdušnou fritézou TESLA už nemusíte řešit zdraví škodlivé přepálené oleje ani jídlo nasáknuté tukem. Křupavá, ale zdravá strava pro celou rodinu! Když dostanete chuť na domácí hranolky, hamburger, kuře nebo třeba sladký muffin, je fritéza Sencor ideální parťák.


Multifunkční fritéza

Horkovzdušné fritézy navíc zvládnou připravit „smažené“ potraviny bez kapky oleje, tedy mnohem zdravěji. Orava kompaktní frizéza FR-1A. Crofton KHC-617D-A Halogenová multifunkční trouba, objem 12l, plynule nastavitelný termostat 0–250°C, 60min.


Díky své široké nabídce funkcí bude určitě hodně používán každým členem rodiny. Jedním z řešení je multifunkční hrnec, ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“. Na druhé straně, ten kdo si takového pomocníka koupí nemůže spoléhat na to, že bude všespasitelný.


Zastane hodně práce, ale tak jako většinou, je nutné ho. Výhodou této fritézy je víko s průzorem, které zabraňuje nežádoucímu znečištění okolní plochy stříkajícím olejem. Manuál na Tefal Versalio 7vmultifunkční fritéza. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Zevní zpracování sice nepatří mezi ty nejkrásnější, o to víc času vývojářům zbylo věnovat se technickým prvkům.


Fritovací hrnec má funkcí pro mnoho způsobů přípravy – frituje, vaří, zapéká, dusí, ohřívá a rozmrazuje, apod. Tento multifunkční přístroj umí také dusit, vařit, péct, vařit těstoviny a rizoto, rozmrazovat, ohřívat a jídlo udržovat teplé. Na fritování můžete použít až litry oleje a. S nífritujete mnohem zdravěji – vzduchem! Fritéza Philips Airfryer je tím pravým řešením! Každý může přidat vlastní recept.


Technika horkého vzduchu Kombinace rychle cirkulujícího horkého vzduchu a grilového elementu zajišťuje optimální výsledky. Tento způsob přípravy šetří čas a energii - a navíc. Tefal nabízí široký sortiment fritéz od klasických modelů až po pokročilejší (profesionálnější) modely.


Většina fritéz je vybavena patentovaným filtračním systémem, díky němuž zůstává fritovací olej čistý, a připravené jídlo je tedy zdravější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky