středa 13. července 2016

Umyvadlo 100 cm

ORINOKO umyvadlo 100x42cm, litý mramor, bílá OR100. PURA keramické umyvadlo 10. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka?


Umyvadlo 100 cm

Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny. Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů. V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Skvělé ceny a široký výběr zápustných a polozápustných umyvadel, které dodají vaší koupelně ten správný vzhled! Vybírat můžete ze stovek modelů různých velikostí, materiálů a tvarů - klasická hranatá umyvadla, dvojumyvadla, oválná, asymetrická, designová i luxusní. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Skříňky pod umyvadla 1-1cm.


Umyvadlo 100 cm

PRÍKLADY ROZMIESTNENIA. Vonkajšie časti a korpus nábytku LOTOSAN je vyrobený vákuovou lisovacou technikou. Tesi skříňka pod nábytkové umyvadlo včetně upevnění. Soft-close zavíracím mechanismem. Detail produktu Do obchodu.


SAPHO - LUCIOLA umývadlo 9. Bílé klasické umyvadlo Kolo Aplauz o rozměru 1cm. S povrchovou úpravou JIKA Perla. Umyvadlová baterie není součástí výrobku. Typ instalace: Závěsné.


Umyvadlo 100 cm

Keramická krytka odpadu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dokonale pasuje do moderní koupelny, kde doplňuje estetiku koupelny a dodává pocit luxusu.


Hranatý keramický krasavec, který Vám nabídne nejen komfortní očistu, ale také spoustu prostoru - ať už potřebujete mít po ruce holicí potřeby, nebo třeba propriety na barvení vlasů - atraktivní umyvadlo ze série ECE PURITY se pyšní nejen zajímavým designem, ale vzhledem k jeho velikosti i velmi atraktivní cenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky