středa 13. července 2016

Sencor topinkovač

A křupavé pečivo je na světě. Je hravá a bude tě bavit. Vyrobte si přímo u vás doma báječnou večeři. Díky velkým otvorům se stejnoměrným opékáním můžete vytvořit třeba extra velký toast a nebo jen topinku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pokud na něj nemáte speciální nároky, jako například opékání jen po jedné straně nebo chytrý displej, nemusí být ani drahý. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Topinkovač je velice jednoduché zařízení. Veškeré informace o produktu.


Snídaně je základ dne a proč si nedopřát opečený křupavý toust? Jemné pastelové barvy působí jako kouzlo na naše smysly. Ponořte se do světa pastelových barev a vyberte si barvu, která vaší kuchyni bude slušet.


Vybírat můžete ze spotřebičů - kuchyňský robot, tyčový mixér, varná konvice, topinkovač či kuchyňská váha. Dopřejte si dozlatova opečený toast, ať už je silnější nebo tenčí. Sencor se rozhodl rozzářit konzervativní bledé kuchyně pastelovými barvami a odstíny, které se u spotřebičů jen tak nevidí. Oblíbit si tak můžete třeba zelenou, růžovou, fialovou, žlutou nebo jinak barevnou řadu spotřebičů. Chcete vědět, zda je cena 34€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


K dispozici je i časovač s. Elektrický topinkovač v luxusním metalickém provedení v zelené barvě. Díky funkci automatického centrování jsou tousty rovnoměrně opečené. Samozřejmostí jsou protiskluzové nožičky a výsuvná miska pro snadné odstranění drobečků.


Sencor topinkovač

Detail produktu Do obchodu. Biano - Chytrý nákup nábytku a dekorací. Lze na něm nastavit až stupňů intenzity opečení. Výhodou je I výsuvná miska na drobky.


Luxusní topinkovač od společnosti Sencor se výborně hodí do velkých domácností, hotelů či restaurací. Disponuje čtyřmi otvory pro opékání silných i tenkých plátků pečiva o délce až 1mm. Kromě toho můžete ohřívat i housky, a to za pomoci integrované opékací mřížky.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. This video is unavailable.


Elegantní topinkovač Sencor vám udělá perfektní topinky každý den! Naráz můžete opékat tenké nebo i silné topinky o délce až cm. Tento moderní topinkovač má široké otvory, takže opeče tenké i silnější pečivo.


Sencor topinkovač

Uděláte v něm topinky z toastového chleba i opečete třeba malý pita chléb, arabský chléb nebo bagely. Jejich příprava je rychlá, jednoduchá a bez nutnosti použití oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky