středa 27. července 2016

Kanadské žertíky pro kamarády

Problém nastává, že lidé neberou vážně ani některé vyloženě seriózní články. Tak praví pedie, jako vážně! Smích je lékem na všechny neduhy, humor pak kořením života. Není divu, že je doporučováno tímto kořením nešetřit a fakt, že nám s ním občas „ ujede“ ruka je zde vítán. Je prokázáno, že kanadské žertíky posilují krevní oběh a působí antistresově.


Ptákoviny a srandičky zkrátka drží partu. Chcete na apríla někoho napálit a nevíte jak? Nabízíme vám jednoduchých způsobů, jak vtipně vyzrát na vaše kolegy, členy rodiny nebo drahé polovičky. Free downloads original icons, plugins for photoshop, original wallpapers, fun, video and more. Dárky pro ty, kteří mají smysl pro humor a nebojí se ostřejších legrácek.


Kanadské žertíky nikdy nevyjdou z módy. V nabídce je nálepka rozbité sklo, nálepka poškrábané auto, ostrá párátka napuštěná v chilli, lepení na sedadlo, svědící prášek i špinící mýdlo. Proč kanadské žertíky milují mnohem více muži než ženy? Muži sice nemají větší smysl pro humor než ženy, ale více milují humor absurdní, černý či morbidní. Každý, kdo byl kdy na táboře nebo třeba na lyžáku ví, co to znamená kanadská noc.


Jedná se o čas, kdy už mají všichni spát ale místo toho se vymýšlejí různé nachytávky a chystají se pasti třeba v podobě pomazané kliky zubní pastou. V této kategorii máte rozhodně z čeho vybírat! Různé druhy falešných hovínek, falešná vajíčka. Nachytávky pro každého.


Tyto stránky slouží jako shromaždiště všech nachytávek a fórů, kterými můžete dostat své kamarády , přátele nebo známe. Pomocí našich nachytávek dostanete zaručeně každého! Vyzkoušejte to a uvidíte. Toto je ten nejmistrovitější kousek, který můžete někomu provést!


Vaše oběť musí být někdo, kdo má neobvyklého koníčka. Mezi kamarády určitě někdo takový bude - jeden má největší sbírku ořezávátek v okrese, další o víkendu závodí v běhu se sekačkou. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.


Vtipné dárky jsou obcho který Vám nabízí nekonečné množství různých dárkových předmětů, od keramiky, přes textil s vtipným potiskem, až po různé vtipné doplňky a ptákoviny. Další série vtipných videí z Kanady. Tam takovéhle drsné žertíky mají velmi rádi.


Všechna vtipná videa jsou směšné, ale Rexovi se nejvíc líbí to předposlední video – jak dva dospělí hledají Stracené káčátko z pohádkové knížky. A když už tak leží opuštěné na stole, stěží někdo odolá, aby aspon jednu neochutnal. Humor-shop — Nabízíme originální zábavné dárky, žertíky , trička s potiskem, masky, paruky, čerty, havěť, škrabošky, karnevalové kostýmy. Tisk a velkoobchodní prodej žertovných triček a textilu.


Sage Skunková a Caper jsou stále veselí, nezkazí žádnou legraci a často vymýšlí kanadské žertíky svým kamarádům. Danessa Jelínková a Sprint moc rádi běhají a závodí, také jsou velmi přátelští a jsou velkou oporou pro všechny své kamarády. K dobré zábavě občas patří i vystřelit si z kamaráda. Ideální jsou pro to různé druhy kanadských žertíků. Takovým počítačovým žertíkem je i Copy Cursor.


S programem můžete vystrašit své kamarády. Způsobí zkopírování ukazatele myši na obrazovce. Program není nebezpečný, ale výsledek může být strašidelný. Bonbóny s nechutnými příchutěmi můžete poškádlit své přátele i nepřátele, stejně tak můžete na někoho nastražit své stříkací hodinky či umělohmotné hovínko. Jiřina Jirásková a Ladislav Mrkvička.


Výběr povídek získal název, který chce vzdát hold velkému kanadskému autorovi hovorovým výrazem naší mateřštiny. Nejde v něm o žádné nesmyslné vtipkování, ačkoliv. Noc, jakou jinde nemají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky