středa 13. července 2016

Miska na polévku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Detail produktu Do obchodu. Kč SIMAX mísa 3l BOWL Skladem 1. Monbento miska na polévku a salát MB Lib black.

MB LIB je ideální miska s dvojitou stěnou pro svačinku nebo oběd v kanceláři. Speciální miska je uzpůsobená tomu, abyste si do ní mohli dát polévku , cereálie nebo salát a vyrazit směrem do práce či do. Vhodné pro použití v myčce i mikrovlné troubě. Hezká a originální miska na polévku zpestří každý jídelní stůl a kuchyň. Pro servírování A-la-Carte, ale i bankety?


Ale není to rozhodně jediná možnost využití. Objem 4ml, hmotnost 3g. Můžete do ní nasypat oříšky, chipsy, nakrájet do ní bagetku apod.


Skleněná miska francouzské výroby z temperovaného skla s elegantním vzorováním.

Miska může zastat několik funkcí. Dodáváno samostatně bez krabičky. Výrobní kartonové balení obsahuje ks. Silnostěnný porcelán tvar GASTRO. Určený pro restaurace, hotely, závodní stravování, školní jídelny.


Zdobená polévková mísa dvěmi hlavami lva. Cena je uvedena za kus. Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Jednorázová miska na polévku o objemu 220ml, vyrobena z papíru, pokrytá PLA.


K misce doporučujeme toto víčko z PLA. V téhle kategorii se nacházejí misky na polévku prvotřídní kvality od tradičních českých výrobců porcelánu a vy jsi můžete vybrat, jestli se. Porcelánové misky na polévku. Bujon šálek pro stylové servírování polévky. Nabízíme misky na polévku a bujonšálky s podšálky pro snadné podávání.


Nedekorované misky ze silnostěnného hotelového porcelánu, který je vhodný do mikrovlnné trouby a myčky nádobí. Najdete zde misky na polévku i zdravou snídani, malé mističky na dipy a servírování jednohubek, ale i velké salátové mísy. Kamenina, různé designy, 18x13x5.


Rozměry hrnce (vnější): průměr spodku misky (podstavy) 5cm, vrchní průměr 17cm, výška 8cm.

Postup výroby kameninových hrnců: Nádoby na polévku a zapékání jsou vyrobeny šikovným hrnčířem, který je točí na kruhu ve své valašské dílně. Jednobarevné i pestré s mnoha zajímavými a atraktivními dekory, různé tvary, objemy a velikosti, to vše naleznete v nabídce keramických. Keramické misky na polévku doplňují ucelený sortiment výrobků z keramiky, které jsou určeny ke stolování. Bloomingville Keramická miska Cécile Motiv B, růžová barva, šedá barva, keramika.


Znaky ruční výroby jsou malé nedostatky v glazuře, které nejsou vadou. Je možné mýt v myčce na nádobí i dát do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky