středa 20. července 2016

Pračka se sušičkou samsung

Zkracuje totiž dobu praní až o polovinu a současně spotřebuje až o procent méně energie. Její buben se otáčí v opačném směru než zadní stěna bubnu, takže dochází k dynamičtějšímu pohybu prádla. To se tak vypere až o polovinu rychleji.


Program Super Speed používá duální vstřikování k rychlejšímu vhánění vody do bubnu pračky a urychluje rychlost odstředění k dokončení praní za pouhých minut. Pračky se sušičkou značky Samsung.

Ale zabývá se výrobou mnoha domácích spotřebičů včetně praček se sušičkou. Jedná se o něco dražší modely. Jsou to moderní spotřebiče, které jsou.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. A současně zachováte všechno prádlo perfektně čisté.


Pomůže vám v tom technologie Eco Bubble, která prací prostředek promění na bublinky, které účinně vyperou vaše prádlo. Crystal Gloss dvířky Blue chrání tkaninu před poškozením a snižuje spotřebu energie.

Veškeré informace o produktu. Výjimkou nejsou ani pračky se sušičkou. Na české trhu je ale velice úzká nabídka pouze několika modelů. O unikátních technologiích značky se dočtete v článku věnovaném pračkám se sušičkou Samsung. V souvislosti s aktuální situací vztahující se k nařízení vlády ze dne 15.


Děláme vše pro to, abychom vám to v této situaci usnadnili. Oděvy budou komfortně a důkladně vyprané a vysušené, vy budete mít více času na sebe a svou rodinu. Při aktivaci tlačítka s funkcí Bubble Soak se vaše znečištěné oblečení ponoří do vrstvy aktivních bublin, které proniknou hluboko do struktury materiálu a perfektně ho vyčistí.


A když byste se rozhodli prát při nízkých teplotách. Ovládaná je otočným voličem doplněným grafickým LED displejem. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Není to pro pračku sice špičková kategorie, nicméně v kombinace se sušičkou patří mezi ty lepší spotřebiče (je potřeba si uvědomit, že sušičky se spotřebou pohybují v jiných číslech než pračky).


Zboží je na e-shopu momentálně vyprodáno. Samsung predstavil combo práčka a sušička s AddWash. Technologie Air Wash dezinfikuje oblečení a zbavuje ho zápachu bez použití vody a pracího prostředku.


Poslat příteli Porovnat zboží tisk.

Buben má kapacitu pro vypraní až kg prádla a pro vysušení až kg. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se. Mezi hlavní přednosti přístroje patří digitální invertorový motor s dlouhou životností a výkonem, technologie BubbleSoak pro intenzivní čištění, Eco Bubble pro silný a šetrný výkon, parní program pro.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 7EW7W447. Práčky so sušičkou - SAMSUNG.


Sušička zaistí rýchle usušenie bez zdĺhavého vešania bielizne, oblečenie je voňavé a nadýchané. Poďme sa pozrieť na ďalšie výhody a nevýhody práčky so.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky