čtvrtek 21. července 2016

Stavitelná podpěra

Masivní ocelovou rukojeť. Velká dosedací plocha, silná kce rámu. Litinová podpěrná část.


Mnoho klientů využívá před nákupem reference o zboží i obchodu ze zbožového srovnávače Heuréka. Délku nohy jsme schopni přispůsobit přání zakazníka.

Standartně je podpěra vysoká 190mm, je schopna odkolonění od svislé osy o stupňů. Velmi stabilní a pevná konstrukce. Minimální výška: 455mm. Maximální výška: 750mm. Podpěry jsou vhodné pro podpírání nákladních vozů.


Zabezpečení proti posuvu vnitřní trubky. Průměr vnitřní trubky: mm.

Nastavenie výšky pomocou otočného mechanizmu. Profesionálna stavitelná podpera. Vysoko profesionálne prevedenie - robustná konštrukcia. Objednávajte online na Zvaracky-obchod. Vyšroubováním vrchní části podpěry se tato zajistí ve stanovené poloze zajišťovací maticí.


Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Podpěra je ideální pro stavebníky a stavební firmy. Výškově přestavitelný - 2až 4mm.


Cena na vyžádání Skladové zásoby. Vhodné pro zednické a údržbářské práce. OS-2 stavitelná podpěra a jiné. Provádíme konvenční a cnc soustružení, cnc frézování a výrobu náhradních dílů průmyslových strojů dle dokumentace či dodaného vzoru.


Dále se zaměřujeme na opravy strojů, výrobu. Rozměry základny 1x 1cm. Abychom Vás mohli kontaktovat, zanechte nám prosím svou e-mailovou adresu!

Eshop nabízející náhradní díly pro zahradní techniku značek Husqvarna, Stihl, Oleo-Mac. Elektrické a AKU nářadí, gola sady, spojovací materiál, stavitelné výstružníky, regály. Určená pro levou i pravou montáž.


Umožňuje nechat dvířka odkládacího prostoru otevřená a zajištěná v této poloze tlakem pružiny. Stavitelná kovová pružinová podpěra s úhelníkovou patkou. Při zavírání sklápěcích dvířek přitlačte dvířka ke korpusu odkládacího prostoru. Zboží v rámci partnerského prodeje je dopravováno přímo ze skladů partnera jeho vlastními dopravci. Prodej podpěra stavitelná.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Válečková podpěra - stavitelná , max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky