pondělí 25. července 2016

Mikrovlnná trouba vestavná do horní skříňky

Může se pochlubit elektronickým ovládáním s digitálním displejem a hodinami a. Mikrovlnná trouba WHIRLPOOL AMW 4IX. Systém distribuce mikrovln 3D. Vestavná mikrovlnná trouba do horní skříňky.


Protože invertor umí účinněji přeměnit energii na mikrovlny, spotřebuje trouba INNOWAVE až o méně energie.

Určená na zabudování do horní závěsné skřínky kuchyňské linky. Vše do druhého dne a za. Automatické programy či funkce vaření ve více krocích vám usnadní přípravu jídel.


Akce je platná pouze při registraci do 31. BOSCH BFL524MSmikrovlnná trouba vestavná. Pohodlné ohřívání Vaření by mělo být potěšením, ne jen denní rutinou.


Pokud máte umístěný spotřebič v nesprávné výši může vám práci s ním znechutit. Je možné použít i do horní skříňky.

Hodnocení produktu:. Disponuje stupni výkonu s maximálním výkonem 8W. Vhodné do horní skříňky kuchyňské linky. MIKROVLNNÁ TROUBA VMT 3X VESTAVNÁ MIKROVLNNÁ TROUBA elektronické ovládání nerezový vnitřek trouby vhodná pro instalaci do horní nebo boční skříňky objem trouby l výkon 7W o. JetDefrost je unikátní funkce, která rozmrazuje potraviny až 7-krát rychleji oproti jiným rozmrazovacím funkcím. Stačí zvolit druh potraviny a její hmotnost, funkce Jet Defrost se již sama postará o dokonalé rozmrazení.


Trouba má elektronické ovládání, lakovaný interiér a barvené provedení je nerez. Vnitřní objem trouby je litrů a patří do designu FLAT. CookControl automatické programy zaručí skvělé výsledky při vaření.


Součástí trouby je příjemné a energeticky nenáročné LED osvětlení. Postranní otevírání dvířek je ideální pro vestavění do vysoké skříňky. Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení.


Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Nejen že tak snadno připravíte chutný pokrm, ale navíc bude udělaný zdravým způsobem a bez zbytečně. Trouba Bosch BFL 524MBnabízí moderní elektronické dotykové ovládání TouchControl s LED displejem a zápustným otočným knoflíkem. Můžete ji zabudovat i do horní skříňky do ú.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře.


Nová vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool. Tento model má nerezový designový rámeček. K dalším bonusům trouby patří 3D distribuce mikrovln či funkce JetDefrost - superrychlé rozmrazování pot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky