pondělí 25. července 2016

Electrolux varná deska

Vaření na plynu je precizní a má své kouzlo. Plynový panel vám umožní perfektně ovládat intenz. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi.


Electrolux varná deska

Indukční varná deska 7Bridge vám umožňuje kombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Zjistit více o produktu Electrolux EIV6indukční varná deska , který se vyrábí černá. Na indukci rozehřejete své nádobí okamžitě. Rychlý hořák na této varné desce od firmy Electrolux je konstruován tak, aby teplo dosáhlo dna nádob rychle.


Tato plynová varná deska ve skleněném provedení kombinuje přesnost a účinnost vaření na plynu s lesklou elegancí sklokeramiky, která se snadno čistí – jedinečný designový zážitek. Na jejím velkém displeji vidíte jedním pohledem vše potřebné, například polohu všech nádob a úroveň teploty pod nimi. Teplotu lze velmi snadno upravovat a nastavení časovačů je rychlé, takže máte plnou kontrolu vždy a nad vším. Explore the new generation of leading-edge, luxury kitchen appliances for your home! Get Electrolux Spare Parts.


Free Shipping Available. Využijte svoji varnou desku Electrolux na maximum. Věděli jste napříkla že na desku s podporovaným vařením můžete klidně položit i celý plech? Rozehřeje totiž pouze ty plotýnky. Všechny informace o produktu Varná deska Electrolux 7FLEX Bridge EIV63 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Electrolux 7FLEX Bridge EIV634.


Jakmile se dotknete ovládacího panelu, varná deska začne sálat teplo a ve velmi krátkém čase dosáhne požadovaného stupně teploty. Jakmile stisknete ovládací prvky, varná deska vám rychle dodá přesně takový tepelný výkon, jaký potřebujete. Samozřejmostí jsou také kontrolky zbytkového tepla nebo bezpečností dětská pojistka. Díky jedinečné indukci okamžitě začne sálat teplo a rozehřeje varnou nádobu na požadovaný stupeň teploty.


Innovation, Precision And Purposeful Design. K dispozici vám budou varné zóny, které vám pomohou připravit vaše oblíbené pokrmy rychle a snadno. Provedení: se zkosenou hranou Typ a pozice ovládání: dotykové posuvné ovládání DirectAccess Indukční zóny s funkcí zvýšení výkonu Detekce hrnců a pánví Automatické rychlé zahřátí Zámek funkcí.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Dotykové ovládání se zvukovou odezvou bylo navrženo tak, aby zabíralo minimum místa, ale stále vám poskytovalo skvělý přehled o stavu vaření. Díky důmyslné indukční technologii se varné zóny zahřejí pouze, když je na nich postavena varná nádoba. Podívejte se, jak postupovat při čištění vaší indukční či sklokeramické varné desky.


S pomocí speciálních čisticích přípravků Electrolux to půjde velmi snadno a rychle. Elektrická varná deska Elektrická varná deska. Společnost Electrolux je odhodlána být důvěryhodným a spolehlivým partnerem pro všechny své vážené zákazníky.


To znamená, že se snažíme, aby naše jednání bylo otevřené a transpa. A i když má zabudované dotykové ovládání, vy se můžete plně věnovat přípravě jídla Pomocí posuvných ovladačů s rychlou. Electrolux EIV8s dotykovým posuvným ovládáním a podsvícenými ukazateli dokáže maximalizovat výkon díky funkci PowerBoost. Electrolux EIV8s dotykovým posuvným ovládáním a podsvícenými ukazateli dokáže maximalizovat výkon díky funkci PowerBoost a zároveň vás nechá rychle a snadnno měnit různá nastavení teploty díky fuknci PowerSlide.


Vestavná indukční varná deska se varnými zónami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky