pátek 29. července 2016

Vánoční zástěra

Vánoční zástěra

Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin. Luxusní vánoční kuchyňská zástěrka s potiskem vánočního perníku je rozkošná. Připravovat vánoční cukroví v luxusní zástěrce Christmas bude pro vás radost.


Budte šik v kuchyni jako ChicLovely. Zástěra vánoční červená. Roztomilá vánoční zástěra s motivem těla je skvělým nápadem na dárek. Detailní popis produktu. Vtipná kuchyňská zástěra s motivem Santy Clause.


Vánoční kuchyňská zástěra. Darujte originální a vtipná vánoční trička. Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře.


Vánoční zástěra

Výrobce garantuje nezměněnou kvalitu potisku i po několika vypráních díky. Nakupte společně na e-shopech Módní šaty a Módní šperky a zaplatíte pouze jedno poštovné! Jen u nás koupíte se slevou pouze za Kč. Plná záruka spokojenosti.


Dostupné ve variantách - S (pro děti) a L (pro dospělé). Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní. Hledat v této oblasti Expand map.


Vánoční zástěra

Hledáte tip na vánoční dárek? Při zdobení určitě nezapomeňte ani na kuchyni, do které můžete zavěsit tuto zelenou vánoční zástěru, která rozzáří nejen Vaši kuchyň, ale kterou použijete i při pečení vánočních pokrmů. Vdechněte obyčejnému tričku, zástěře či polštářku svůj osobní nádech, vlastní kouzlo. Kuchyňská vánoční zástěra. Radost můžete udělat nejen příbuzným, kamarádům, známým, ale také sami sobě.


Dolaďte s prostíráním nebo s dalšími produkty ze stejným motivem a výzdoba bude velmi rychle vyřešena. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Stylové vánoce u vás doma.


ZÁSTĚRA VÁNOČNÍ SANTA – Bavlněná zástěra s vánočním motivem břichatého Santy. Oživte si přípravu vánočních pochoutek a oblékněte si vtipnou zástěru. Má šňůrky na zavazování za krkem. Abychom poznali co se Vám na našich stránkách líbí, a mohli naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení. Minimální odběr: 1ks. V našem nabízeném sortimentu najdete různé varianty vtipných kuchyňských zástěr.


Vyberete si jak ze zástěr určených pro pány, tak z široké nabídky zástěr pro dámy, například zástěra s ženským sexy tělem sestřičky nebo pokojské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky