pondělí 25. července 2016

Stroj na testoviny

Není nad vlastnoručně vyrobené nudle, se kterými obohatíte vámi připravovanou polévku. Moderní strojky na těstoviny odbourávají jakoukoliv namáhavou činnost s ruční tvorbou domácích nudlí. Připravili jsme pro Vás nabídku strojů na těstoviny vhodných pro různé gastronomické provozy. Strojky na výrobu těstovin. Proto si každý z nás může koupit speciální přístroj – strojek na těstoviny, jenž zajistí poctivou chuť nudlí či špaget jako od babičky.


V následujícím testu vám poradíme, na co se při výběru toho správného stroje na těstoviny soustředit. Zároveň nabídneme podrobné recenze těch nejlepších produktů. Knoflík s počítadlem tlouštěk (rozsah tloušťky 0-mm). Připevnění ke stolu, samomazná ložiska. Na tomto videu můžete vidět kromě výroby těstovin i detailní záběry na stroj , na čistý a funkční design, precizní zpracování a použité materiály.


Výrobníky jsou bezúdržbové, snadná obsluha i montáž a demontáž nerezových a mosazných dílů, které přichází do styku s potravinou. Vyrábějte domácí těstoviny rychle a jednoduše! Lze jej použít pro výrobu domácích těstovin například nudlí, špaget. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, ORION, LAICA a dalších.


Jak na údržbu strojku na těstoviny? Při údržbě strojku na těstoviny dodržujte několik jednoduchých zásad: Nikdy neumývejte strojek na těstoviny v myčce nebo pod proudem vody. V nabídce máme stroje s produkcí 1 a 2kg za hod. Hledejte v kategorii Vašich provozů, pro které byly stroje zařazeny dle výkonu.


Dále je můžete najít v seznamu strojů na Gnocchi. Nabízíme kvalitní strojky na těstoviny od předních italských výrobců – firem Marcato a Imperia, oba patří k výrobcům s dlouholetou tradicí a kvalitativně jsou na stejné (vysoké) úrovni. Oba výrobci nabízí dva typy strojků – jeden klasické koncepce, kdy je strojek tvořen samostatnou částí pro vyvalování těsta a. Dnes jsou špagety spolu s pizzou královským pokrmem Itálie. Výrobu nejlepších domácích špaget a jiných specialit italské kuchyně už přes let podporuje značka Marcato, která nabízí stroje a příslušenství, díky kterým budete. Gastronomické provozy opatřené nabídkou domácích těstovin se těší stále větší oblibě, proto Vám nabízíme vysoce kvalitní stroje na výrobu těstovin.


Jsou nepostradatelným pomocníkem provozoven, které zabezpečí rychlé vymísení těsta pro výrobu domácích těstovin, provede vytvarování různých druhů a velikostí. Kdykoliv a bez námahy si připravíte domácí čerstvé těstoviny. Stačí vložit ingredience podle různých receptů, a během několika minut přístroj vše promíchá a připraví.


Těstoviny lze připravit i se speciální a bezlepkové mouky. Mechanický strojček na výrobu rezancov značky Westmark v strieborno – čiernej farbe disponuje jednoduchou obsluhou a vysokou stabilitou vďaka protiskluzových podstavcom. Bartscher chafing chladicí nástavba chladící stůl chladící vitrína Elektrická fritéza Fritéza GN-nádoba gril na kebab Hendi Hotdogovače konvektomat Kulatý plech na pizzu Maxima mlýnek na maso mrazící skříň Nerezový pracovní stůl nástěnný regál nářezový stroj ohřevná vitrína Opékač párků party stan. Pomocí této hnětací lopatky snadno přeměníte strojek na výrobu dutých těstovin MARCATO REGINA ATLAS na hnětací stroj , pomocí kterého připravíte těsto na domácí těstoviny.


Důležité upozornění: 1. Nemyjte v myčce na nádobí 2. Nečistěte kovovými předměty 3. Omyjte hadříkem a vodou s trochou přípravku na nádobí. Smeg strojek na těstoviny – tvarovací válečky na těstoviny. Mechanický strojek na těstoviny s přídavným elektrickým motorkem na 230V v dárkovém kompaktním balení pro přípravu domácích těstovin italského výrobce Imperia.


Garance nejnižších cen ! Výborné recepty na těstoviny nejen zapékané nebo zapečené. Najdete zde recepty na těstoviny s tuňákem, s uzeným, se špenátem i sýrovou omáčkou a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky