čtvrtek 20. června 2019

Vestavný kráječ

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Vestavný kráječ potravin. Nechcete mít kuchyň zastavěnou spotřebiči? Pak je pro vás ideální kombinovaná vestavná trouba, která v sobě ukrývá jak horkovzdušnou, tak i mikrovlnnou troubu.


S ním si nakrájíte na perfektní.

Kráječ na ovoce a zeleninu. Podrobné informace výrobce najdete zde! K montáži do kuchyňských zásuvek o min. Levé provedení Elegantní celokovové.


Univerzální vestavný kráječ AES SR, pro šířku korpusu zásuvky od cm. Vzdálenost dna zásuvky k horní hraně pracovní desky min. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Některé mají i dětskou pojistku. Novinkou jsou vestavěné kráječe pod pracovní desku kuchyňské linky. Stačí pouze desku vyklopit a kráječ se pustí do práce. Pro milovníky retro stylu jsou v nabídce stále i kráječe mechanické.


Kromě vizuální integrovaného vzhledu, je také m výsuvné odpadkové koše do kuchyně - vysuvny odpadkový koš do kuchyně. Náš kráječ na ovoce a zeleninu je výborný pomocník do každé kuchyně, šetří čas i peníze. Chci levně nakoupit Více informací.


Hailo vestavný odpadkový koš. Poslední zákazník: , Nejprodávanější kolekce. Bez originál krabice, kompletní. Použití je snadné - Jednoduše stačí otevřít šuplik.


Sklápěcí a přesto stabilní! Díky extrémě malé výšce (jen mm) je vhodný do každé normované kuchyňské zásuvky o min. Vybíráme struhadla a kráječe do kuchyně – multifunkční nebo dokonce elektrický kráječ.


Tento model je navrhován pro praváky. Nabízíme moderní řešení, které elegantně skryje odpadkový koš do.

Ritter AES62SR - vhodný pro praváky. Prodám minimálně použitý vestavný kráječ (do šuplíku). Kč Osobni předání (po předchozí domluvě) možné přes den na Praze nebo večer na Praze 3. Diskutujte, ptejte se, najděte nové přátele, které s vám spojí stejný zájem. Po odblokování uvede speciální mechanika (pojezd cca cm) univerzální kráječ do pracovní polohy. Obdobným šikovným pomocníkem, kterého ocení každý kuchař či kuchařka, je i vestavný kráječ.


Nejčastěji se umísťuje do zásuvky pod pracovní desku, širší než centimetrů. Když pak potřebujeme cokoli nakrájet, stačí jen šuplík otevřít. Po použití kráječ očistíme, sklopíme zpět do skladné polohy.


Potraviny vám nakrájí kvalitní nerezový nůž, který v kombinaci se silným motorem zaručí snadnou obsluhu i přípravu potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky