pondělí 17. června 2019

Kucharsky rondon

Kuchársky rondon 1 bavlna - Peace and Love Kuchársky rondon zo 1 bavlny, so sieťovinou na chrbte a dokonalým vzorom. To je to pravé do horúcej kuchyne pre všetkých, pre ktorých je práca zábavou a radosťou. Spríjemnite deň sebe a aj svojím kolegom či hosťom vtipným vzorom na tomto pohodlnom a kvalitnom rondone. Dámský rondon cool vent bílý - krátký rukáv Perfektně sedne každé ženě, vytvarovaný pro ženskou postavu.


Oblíbená italská móda do kuchyně. Je to výjimečně příjemný rondon na nošení vyrobený z mikrovlákna.

S tímto Rondon zůstanete suchá po celou pracovní směny iv nejžhavější kuchyni! A webáruházban látható termékek személyesen is megvásárolhatóak ÚJ CÍMÜNKÖN: Budapesten a XIII. Szakács, Cukrász és Felszolgáló Munkaruha Szaküzletünkben! Kvalitní české oděvy pro gastronomii.


Zakázková výroba z kvalitních materiálů plus výšivka či potisk. Kuchařské rondony a pracovní oděvy pro kuchaře, číšníky a servírky. Kuchařský rondon 1 bavlna - různé vzory Dopřejte si exkluzivní kuchařský rondon hodný šéfkuchaře.


Vybrat si můžete z více vzorů. Rondon vysoké kvality, který Vám zajistí maximální komfort a dlouhodobé nošení.

KUCHAŘSKÝ RONDON objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Kuchařské oblečení americké značky Chef Works je pohodlné, funkční, moderní a skvěle padne. Z naší nabídky si můžete vybrat rondony, košile, zástěry pro číšníky i kuchaře, kalhoty a doplňky jako kuchařské čepice nebo motýlky pro číšníky. Zhromaždené osobné údaje z toho formuláru podliehajú predpisom Manutan Group. Ak sa chcete dozvedieť viac o svojich právach, prečítajte si Obchodné podmienky a Zásady spracovania a ochrany údajov.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Stále viac sa zvyšujúce úroveň gastronómie kladie veľký dôraz na vzhľad personálu restarace či hotela. Ponúkame širokú škálu odevov pre kuchára.


Vyberte si z ponuky kuchárskych rondonov to buď v internetovom obchode, alebo pre vás vyrobíme kuchársky rondon priamo na zákazku. He himself used the spelling Kucharsky , but Kucharski is also often used. Kuchařský) rondon je kuchařská vesta, součást pracovního oděvu profesionálních kuchařů. Stejným slovem se označuje i součást oděvu číšníka. Je to pokrývka horní poloviny těla, která se obléká přes tričko a má za úkol chránit pokožku před různými nebezpečnými látkami, se kterými se může pracovník při vykonávání běžných úkonů setkat.


Rondon je vyrobený zo špeciálneho zmesového Kingsmill materiálu, ktorý zabezpečuje maximálny komfort a ochranu pri práci. Aj po viacnásobnom praní si zachováva farbu a tvar. Rondon má bočné vetranie a na rukávoch francúzske manžety a jedno vrecko.

V podpazuší je priedušná časť MeshAir pre zvýšenie komfortu aj v tom. Veľmi pohodlné kuchárske rondóny s krátkym rukávom. Moderné, pohodlné oblečnie do kuchyne na celý rok. Tieto internetové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácií reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.


Používaním týchto internetových stránok s tým súhlasíte. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. Prajem si dostávať informácie o novinkách a akčných ponukách. Z odberu noviniek sa budete môcť kedykoľvek odhlásiť po prihlásení v sekcii Upraviť profil alebo kliknutím na odkaz v pätičke každého zaslaného newslettera.


Kuchárske oblečenie vyrobené z microfibre je pohodlné na nosenie, hlavne v letných mesiacoch. Oblečenie profesionálnej kvality, ľahká údržba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky