pátek 28. června 2019

Vakuová balička potravin

Nicméně i přes to je nutné znát základní parametry pro výběr vhodného produktu, který vám odvede skvělou službu a nikdy vás nenechá ve štychu. Pro výběr vhodného přístroje je nutné znát několik parametrů, které si představíme v. Nabízíme vám vysoce profesionální vakuové stroje, které se postarají o pohodlné vakuové balení potravin , tekutin a již hotových jídel. Prodej baliček poslední dobou prudce stoupá díky snadnému skladování veškerých potravin ve vakuových sáčcích. Ty jsou vhodné pro uchování čerstvosti zeleniny, ovoce, masa, omáček. Revolučný spôsob uchovávania potravín vo vákuu (tj bez pôsobenia vzduchu) predĺži až násobne ich trvanlivosť.


Vďaka vákuovaniu si potraviny uchováv. Praktickým řešením je uchování potravin ve vakuových obalech, které si můžete velmi jednoduše vytvořit doma díky plně automatické baličce Maxxo. Stačí potraviny přemístit do sáčku a balička se o vše postará. Vysaje veškerý vzduch a sáček pevně uzavře.


Vy už pak sáček můžete uchovávat běžným způsobem bez obav o příliš brzké zkažení čerstvosti obsahu. Funkce Stop umožní odsávání vzduchu kdykoliv zrušit. Maxxo VM Compact s funkcí pulsního odsávání a konektorem pro propojení s vakuovacími dózami je vhodný i pro vakuování potravin pro vaření sous vide.


Vakuová balička potravin

Revoluční způsob uchovávání potravin ve vakuu (bez působení vzduchu) prodlouží až 5ti násobně jejich trvanlivost. Díky vakuování si potraviny uchovávají přirozenou čerstvost a kvalitu. Zvlášť se bez něj donedávna obešla většina domácností.


Rozhodnutí, zda si vakuovačku pořídit, za vás samozřejmě neučiníme. Dokonalé odsátí vzduchu umožňuje prodloužení doby skladování v mrazničkách až na - roky! NORDline Eco-Small vakuová balička. Externí vakuová balička určena do menších provozů.


Vakuová balička potravin

Vhodná pro balení potravin bez většího množství tekutiny, jako jsou např. Vákuová balička FoodSaver FFS006X je investícia, ktorá sa oplatí. Už nikdy viac žiadne pokazené a zapáchajúce potraviny. A okrem nej budú aj iné pomôcky do domácnosti.


Vhodné pro balení všech druhů potravin , pevných i tekutých. Velmi kvalitní provedení baličky zaručí odolnost v náročných provozech. Profesionální plně automatická vakuová balička potravin Maxxo VM Profi vám pomůže revolučním způsobem uchovávat potraviny ve vakuu, čímž se zachová po delší dobu jejich přirozená chuť, barva a struktura. Vlastnosti: určena do náročných provozů, nepřetržitý provoz - hodin, vhod. Potraviny díky tomuto systému konzervace zůstanou čerstvé až 5× déle než při klasickém skladování.


Využijte sílu vakuování! Připravte si dopředu suroviny na další vaření, svačiny do práce nebo do školy a mějte přitom jistotou, že je jídlo v bezpečí před bakteriemi. Nabízíme k prodeji vakuovačky na potraviny od malých pro malospotřebitele až po velké pro profesionály, a to značky HORECA od firmy Lavezzini a levné vakuovačky od firmy BEEKETAL. MagicVac dovážíme do České republiky a na Slovensko. Najdete u nás širokou nabídku vakuových baliček pro domácnosti a menší provozovny, vakuovacích sáčků a vakuovacích nádob.


Vakuové baličky MagicVac. Ideální pro dlouhodobé a ekonomické uchování potravin v ledničce a mrazničce je jejich vakuové balení. Běžné vakuové svářečky používají hladkou fólii, která neumožní dokonalé odsátí vzduchu kolem potravin (fólie je slabá, lepí se k sobě a lehce se propíchne) a doba skladování je poměrně krátká.


To vše jsou výrazy, kterými můžeme označit tato profesionální zařízení, která jsou vhodná do každé moderní kuchyně nebo profi gastro provozu. Vašich osobných údajov je aby sme vybavili vašu. Intuitivní ovládání stiskem jednoho tlačítka Port pro použití příslušenství FoodSaver vertikální skladování Jednoduchý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky