pondělí 24. června 2019

Džbánek na mléko

Porcelánový džbánek na mléko Grey 200ml. Broste Mléčenka NORDIC, , 12x5xcm. Tento džbánek s moderním, nadčasovým designem je vyroben z nerezové matné oceli a je doplněn plastovým víčkem v černé barvě.


Oceníte nejen jeho vysoce užitné vlastnosti spojené s dlouhou životností, ale také. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Keramický džbánek na mléko Heather.

Skleněný džbánek Glass Jug Grooves 6ml. Specializujeme se na konvičky na mléko a šálky na smetanu v provence a vintage stylu. Výrobek před prvním použitím umyjte. Balíček doručíme za Kč, a při dopravě nad 1. Je vhodný do myčky nádobí. Džbán na mléko a smetanu.


Jsme velkoobcho ale také e-shop s dekoracemi, bytovými doplňky a dárky pro všechny milovníky vína, kávy, čaje, grilování a dalšími do. Romantický porcelánový džbánek na mléko , smetanu nebo omáčky, s jemným dekorem květin.

Pokud k vám přijde návštěva, určitě na vašem stole nesmí chybět džbánek na mléko či na smetanu. Díky praktické nálevce je servírování velmi snadné. Je do detailu zpracován tak, aby co nejlépe posloužil svému účelu a přitom se stal ozdobou vaší kuchyně. Kvalitní materiál zaručuje dlouhou životnost, snadnou údržbu a zachování výborného.


Praktický mlékovar HERTA ve formě džbánku od německého výrobce Kela nabízí objem litru a možnost použití na všech typech sporáků a varných desek kromě indukce. Detail produktu Do obchodu. Kč Orion Mlékovka porcelánová SWEET HOME l Skladem 1. Kč Růžová smaltovaná konvice na mléko Orion Meadow, 2. Tento krásný džbánek na mléko je dokonalým dokonalým dotykem pro útulný konferenční stolek. Bílý porcelánový džbánek i bílá porcelánová cukřenka jsou ručně malované s motivem proužků v černé barvě. Jelikož je každá z nádobek zdobena ručně, mohou se na nich objevit mírné nedokonalosti, které nejsou vadou, ale naopak předností ručního zpracování.


Doporučujeme ruční mytí. Stylový porcelánový džbánek na mléko je nejen praktickým doplňkem do vaší kuchyně, ale i pěknou dekorací do interiéru. Vyrobený je z kvalitního porcelánu s dekorem fialových květů chrpy na krémovém podkladu s jemnými světle růžovými tečkami. Jemné zdobení po okrajích dodá na romantickém vzhledu.


Uvedená cena platí pro ks menšího džbánku na fotografii. Tento porcelán je vhodný do myčky na nádobí. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.

Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Poslouží jak pro slavnostní, tak i každodenní stolování u jídelního stolu.


Společnost Velkoobchod ORION, spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky