čtvrtek 6. června 2019

Silikonova forma na peceni

Silikonová forma na bábovku nepohlcuje žádné pachy. Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Díky atestům je garantovaná zdravotní nezávadnost všech silikonových produktů v naší nabídce.


Formu nedávejte na otevřený oheň. Pro rovnoměrné vrstvení tepla je vhodné ji pokládat v troubě na mřížku či rošt.

Jsou odolné vůči velmi nízkým i vysokým teplotám (od -60°C až do 230°C) a nenatahují pachy. Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Praktické, moderní, odolné. Výborné domácí cukrovinky ocení především děti.


Vhodná do myčky na nádobí. Prodejna cukrářských potřeb ve Valašském Meziříčí je na základě usnesení vlády od pondělí 16. Odesílání zboží přes e-shop STÁLE NABÍZÍME.


Děkujeme za pochopení a přejeme všem pevné zdraví!

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Pečení v těchto formách tak zvládne i začátečník.


Vybírat si můžete nejen klasické formy na dort či bábovku, ale také například n. D silikonová forma na pečení medvídků vám umožní snadno upéct krásné medvídky, která potěší a překvapí nejen ty nejmenší. Pečící silikonová forma ve tvaru medvídků je vhodná na pečení piškotových, třených i kynutých. Formička lze použít na fondán, le studený porcelán, vosk, gum pasta, želatina, máslo, královská glazura (royal icing), marcipán, čokoláda, mýdlo a další. Tip: Pro snadné uvolnění naplněné hmoty umístěte formuna pár minut v chladiči nebo mrazáku. Formičku myjte v teplé vodě a nechte uschnout na vzduchu.


Formy na pečení, Vsepropeceni. Můžete koledníkům napéci drobné beránky. Proto jsou stále častěji vyhledávané při pečení muffinů, makronek, ale také klasických dortů. V naší nabídce naleznete cenově výhodné silikonové formy pro různé příležitosti.


Jde o materiál, se kterým se pro vás pečení i vaření stane zábavou. Ohebná silikonová forma na chléb Tato ohebná forma na pečení chleba se dá uzavřít, aby pára uvnitř formy mohla cirkulovat a těsto se nevysušovalo.

Z ohebné formy se chleba po upečení také vyjímá snáze než z pevné formy. Oproti klasickým plechovým formám mají silikonové formy výhody, které každá kuchařka ocení – jsou dobře skladné, takže nezaberou mnoho místa v kuchyni, není třeba je vymazávat a velmi snadno se vyklápějí. Skvělá pomůcka do kuchyně pro všechny milovníky pečení a především pro ty, kteří se rádi věnují přípravě makronek. Tato zdravotně nezávadná silikonová forma na pečení vám nabídne třicet totožných dutinek na těsto, takže vaše makronky budou naprosto dokonalé a jedna jako druhá.


SILIKONOVÁ FORMA NA DĚTSKÉ PIŠKOTY. Detailní popis produktu. C, lze jí používat do elektrické i mikrovlnné trouby, neváže chutě ani pachy pokrmů, snadno se udržuje, lze mýt v myčce na nádobí.


Forma je dodávána v hnědé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky