pondělí 24. června 2019

Extol premium nůž

Tak se nakonec ukázalo, že tenhle nůž není žádná sláva. RECENZE na lovecký nůž Extol v velkém provedení. Délka nože je 270mm, délka čepele je 170mm,ve hřbetu má 5mm.


Toto provedení je z nerezové ocele přesný název. Nůž lovecký nerez, celková délka 2mm, délka čepele 1mm, s nylonovým pouzdrem na opasek s nýty zabraňujícími proříznutí švů pouzdra.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Veškeré informace o produktu. EXTOL PREMIUM have provided some nice touches and this in great value for money. Extol Premium je typickým představitelem třídy Master.


Praktický lovecký nůž o délce 270mm s délkou čepele 150mm vyrobený z nerezové oceli v černé barvě. Nůž má také zpět háček, který lze použít na řezání provaázků či vlasců.

Součástí dodávky je nylonové pouzdro na opasek. Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí. Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. Nůž využijeme při řezání papíru, kartonu, lepenky, koberců, lina atd.


Ostrý žiletkový nůž má kovové vnitřní vedení a aretaci (zajištění). Rukojeť je pogumována pro příjemné držení. Jakmile se nůž ztupí, stačí jen poslední. Zobrazit podrobnější popis.


Cena dopravy 2Kč s DPH. Skladesklad III Toto zboží obdržíte za 1-d. Free Shipping Available. Check Out Premium on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Nářadí značky EXTOL Premium. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Lovecký nůž vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nůž je opatřen pevnou, ergonomicky tvarovanou rukojetí z ABS plastu. Jen u nás Nůž zahradnický - Extol PREMIUM a další potřeby pro kutily. E-shop i kamenná prodejna, zahradnické nože zavírací, dřevěná střenka, nerozová ocel, nůž roubovací, nůž očkovací, nůž štěpařský, cena za 1ks s DPH,. VIP cena 2Kč Skladem.


Nůž žiletkový, ulamovací, šíře mm, s kovovou výztuhou zásobníkem čepelí, Maag (PK808) Sk. Běžná prodejní cena: 2Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky