úterý 4. června 2019

Kokosova muka

Ako ju správne využiť pri varení a pečení? A nakoniec, ako vybrať. Obsahuje vlákninu, bielkoviny a zdravé tuky a má nízky obsah cukru a glykemický index, preto ju obľubujú najmä celiatici, diabetici, ľudia alergickí na orechy a tí, ktorí radi skúšajú nové veci ako ja.


Ako variť s kokosovou múkou? Je bez sladkej chuti a má jemnú kokosovú arómu, avšak v kombinácii s ostatnými ingredienciami receptu sa jej chuť a aróma spojí s chuťou ostatných prísad.

Má málo kalórií a nízky obsah cukru. Hľadala som recept na rýchly chlieb - podmienka bola bezlepkový, bez droždia, bez kvásku. Našla som nejaký keto chlieb z mandľovej múky, tak som vyskúšala vlastnú verziu. Jedna vec je strúhať ma, ale namlieť na múku?


Využijete ju na varenie aj pečenie a navyše má aj niekoľko pozitívnych účinkov pre zdravie. KOKOSOVÁ MÚKA, NAJLACNEJŠIE ORIEŠKY. Tento web používa súbory cookie.

Na prípravu tohto bezlepkového a na bielkoviny bohatého cesta vám stačí iba pár fantastických surovín. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kokosova mouka recepty, které budete milovat. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Bezlepkový chlieb nie vždy chutí. Ak nemáte na výber a lepok je váš úhlavný nepriateľ, naučte sa, ako sa vyhnúť bezlepkovým „bezchutinám“, a vezmite veci do vlastných rúk. S týmito tipmi sa vám chlieb určite podarí.


Gaštanová bezlepková múka Všestranné použitie, vhodné ako pre pečenie chleba, tak na sladké pečenie a koláče (obzvlášť pre palacinky a vafle). Možno použiť aj do omáčok. Free Shipping Available. Receptom ponúka jemnú kokosovú arómu. V porovnaní s inými múkami má oveľa väčšiu absorpčnú schopnosť.


Mojou vášňou, záľubou a neoddeliteľnou súčasťou je varenie. Rada objavujem nové recepty, kombinácie a chutné nové suroviny. A mám obrovskú radosť, keď tým poteším svojich blízkych a ľudí okolo seba.

Odporúčané použitie: Ideálne do pečiva, doliek, koláčov alebo ako súčasť raňajkové kaše, ovocných koktailov alebo bezlepkového chleba. Tieto jemné lievance pripravené z kokosovej múky sú bez lepku a bez cukru. Vznikají z ní bezlepkové alternativy výborných moučníků a dezertů. Díky své výživové hodnotě je možné z kokosové mouky připravovat také zdravé svačiny či snídaně.


Balenie: 5g Krajina pôvodu: Srí Lanka TIP: Nutiva všetky produkty ochutnáva a osobne testuje. Inšpiruj sa lahodnými mini koláčmi alebo mrkvovo-kokosovým zákuskom v spolupráci s foodblogerkou LaPetit Mary. Sušená, so zníženým obsahom tuku, jemne mletá. To je naša kokosová múka osvedčená kvalitou Sukrinu.


Presvedčí svojim vysokým podielom vlákniny, je chudobná na sacharidy a neobsahuje glutén. Vďaka svojmu obsahu vitamínov, minerálnych látok a vlákniny má kokos pozitívne účinky na vitalitu a krásu ľudského tela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky