pondělí 3. června 2019

Nůž hultafors

Free Shipping Available. Vezměme například dlátový nůž , který lze používat jako nůž i jako dláto. Znamená to, že můžete svůj nůž používat různými způsoby, aniž byste jej poškodili. Ostří nože vzniká v několika krocích.


Nůž HULTAFORS je opatřen plastovou protiskluzovou rukojetí a jsou odlišeny základní barevnou škálou.

Hultafors Nůž řemeslnický nerezový protiskluzový RFR GH. Silný a odolný bushcraftový nůž s protiskluznou rukojetí potaženou Santoprenem vhodný pro náročné úkoly v přírodě. Odolné textilní poutko je ideální pro opasky široké až mm a jeho součástí je prružná kapsa na křesadlo.


Tools that you can rely on, in every situation. Hand tools with precision for professional craftsmen. As part of the head-forging process, the steel axe head is struck multiple times, thereby increasing its density and resulting in great durability.


Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Kč 2Kč bez DPH 2Kč 2Kč bez DPH. Plastové pouzdro s možností uchycení na knoflík vašeho pracovního oblečení, kde bude pevně držet a odkud ho pak budete moci snadno odepnout.


Všechny nabízené nože jsou prodávány s pořádným plastovým pouzdrem pro jednoduché uchycení na pracovní kalhoty. Výhodná sada zálesáckého nože OKa křesadla. Silný a odolný zálesácký nůž s protiskluznou rukojetí potaženou Santoprenem vhodný pro náročné úkoly v přírodě. Křesadlo je důležitá výbava každého zálesáka! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při natáčení videa mě bohužel někdo volal. Bohužel natáčím mobilním telefonem a tak to taky tak vy.


Pracovní nůž s ostřím z 5mm uhlíkové oceli, postupně broušený, finální broušení na kůži.

Odolná rukojeť, plastové pouzdro s jištěním a unikátním systémem pro snadné v. Robustní odlamovací nůž pro přesné řezy, jako je složité řezání papíru nebo jednoduché otevírání krabic. Tenký design je vhodný pro všestranné použití. Zúžená špička pro lepší viditelnost, přístup a kontrolu.


We strive to develop long-lasting products in durable materials and with ergonomic design. By this we can maximize the life span of our products and at the same time minimize our environmental impact. Tools you can rely on in all situations, every day. Jen výrobce opomněl možnost upevnění poutka, což jsem vyřešil šroubovacím nerezovým očkem do plastové patky rukojeti. Nůž je vyvinut podle požadavků řemeslníků.


Leave a Reply Odpověď na komentář zr. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Víme, jak těžké je rozhodnout se pro správný výběr nože.


Proto jsme pro Vás připravili možnost získat co nejvíce informací v námi vytvořeném eBooku s názvem JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT NŮŽ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky