úterý 25. června 2019

Kombinovaná parní trouba electrolux

Abychom vám mohli ukázat, jak troubu ovládat a využít její funkce na maximum, přidáme vám nyní k nákupu parní trouby Electrolux kurz vaření ZDARMA. Chcete si troubu jen vyzkoušet? Zúčastněte se kurzu, a pokud si troubu do měsíců pořídíte, vrátíme vám kurzovné. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i grilovat.


Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu i páru, která n pokrmech vytvoří křupavou kůrku na povrchu a měkkou strukturu uvnitř. Zjistit více o Electrolux KODDP71X parní trouba. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu.


Společnost Electrolux provádí odpovídající technická a organizační opatření v souladu s příslušnými právními předpisy na ochranu osobních údajů, včetně požadavku, aby odpovídající opatření k ochraně vašich osobních údajů prováděli i naši poskytovatelé služeb, obchodní partneři nebo odborní poradci. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.


Kombinovaná parní trouba CombiStea74litrový vnitřní prostor, až úrovní plechu a flexibilní funkce. S kombinovanou troubou CombiSteam Deluxe od Electroluxu dosáhnete i doma profesionálních výsledků jednodušeji než kdy dřív. Společnost Electrolux , které patří světové prvenství v konceptu kombinované parní trouby pro profesionální kuchaře, nyní uvádí na trh nový model trouby CombiSteam Deluxe pro domácnosti, která se pyšní největším vnitřním prostorem (litrů!) a největším pečicím plechem na trhu.


V multifunkční parní troubě si připravíte pokrmy, které budou šťavnaté uvnitř a křupavé navenek. Vaše jídlo bude díky páře chutnější a zdravější. Funkce multifunkční parní trouby Electrolux.


S multifunkční parní troubou ale rozhodně neplatí tvrzení, že co je zdravé, není dobré. Parní trouba - co v ní jde. Moderní parní trouba disponuje nejen párou, ale i horkým vzduchem, grilem a nastavitelnými intervaly střídání páry a pečení, které jídlu zajistí křupavost a zabrání vysoušení pokrmu.


Siemens CS658GRSdisponuje funkcemi PerfectBake a PerfectRoast pro dosažení perfektních výsledků pečení. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo. Price Match Promise on Genuine Electrolux Spare Parts. Shop Our Selection of Fridge Parts.


Find the Right One for You! Vacuum Parts and Accessories. High Quality, Low Price Guarantee.


Electrolux EOD6C71Z je vestavná trouba s parní funkcí, díky které upečete doma stejně jako v pekárně. Vlhkost podporuje lepší vykynutí těsta, aby bylo vláčnější, a suché teplo zase vykouzlí zlatavou kůrku. Užívejte si pečení chutných koláčů i šťavnatého masa a křehkých ryb.


VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, JSME TU STÁLE PRO VÁS A OBJEDNÁVKY VYŘIZUJEME! Nicméně z důvodů hygienických opatření lze V KOŠÍKU zvolit pouze PLATBU PŘEVODEM PŘEDEM, DOBÍRKOU jen do určité částky PLATEBNÍ KARTOU ŘIDIČI a nelze vybrat žádné osobní vyzvednutí. Vestavné parní trouby jsou klasické elektrické trouby s tím, že mají parní funkce. Primárně slouží trouba k vaření v páře, ale můžete i rozmrazovat nebo pošírovat.


Za pomoci integrovaného ovládání se kombinovaná parní trouba sama odvápní. O nákupu vás přesvědčí mnoho funkcí a nové technologie. Konkrétní vlastnosti produktu zjistíte vždy v detailu zboží.


V našem e-shopu naleznete kombinované parní trouby (vestané) značek Bauknecht, Miele, Teka a dalších. ELECTROLUX SteamPro EOA9S31CX - Electrolux , vestavná parní trouba , DOPRAVA ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky