pátek 28. června 2019

Ručně vyráběné nože

Ručně vyráběné nože

Vyrábím damaškové nože zavírací i pevné. Thyssen Krupp, 440C, nebo Poldi AKa AK9. Máme klasické lovecké nože , exkluzivní damaškové nože , zavírací damascenské nože.


Vše je vyráběno s láskou a péčí pro vás. MINULOST PŘÍTOMNÁ V SOUČASNOSTI. V současnosti, kdy je prakticky všechno vyráběné u pásu, vám chceme nabídnout, svým způsobem, trochu historie a kouzla staré doby. PTERYX Lje rodinný pokla který přežije i vaše vnoučata.


Pro čepel nože používáme nejlepší nerezavějící konvenčně produkovanou nerezovou ocel Bohler N6EXTRA s vysokou tvrdostí. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. Stálé a akční nabídky pro výrobu profesionálních nožů. Od známých českých nožířů. O mně Nejdůležitější částí každého nože je čepel.


Na těchto stránkách najdete pouze ručně dělané nože vlastní výroby. Nekupuji žádné polotovary, vše vzniká v naší dílně. Specializuji se na: Lovecké nože , nože na přežití (Survival), útočné nože , kuchyňské nože , finské nože , nože na táboření, nože na kempování, balisongy. Nože zde presentované jsou vyrobené tradičními postupy, s maximálním podílem ruční práce, často s ručně zhotovenými výbrusy čepelí, rytinami a vždy s ručně kovanými čepelemi.


Ty jsou vytvarované na kovadlině do konečné podoby, jak je čepel vykována, takovou ji zákazník dostane. Pokud možno, mnou vyrobené nože nenechávejte brousit u rádoby brusičů, vždy je zašlete mi, cena bubroušení mých nožů je v ceně nože a tudíž je zdarma, platíte jen poštovné. Někteří brusiči ostří vyhřejí, nedodrží úhel broušení, nebo většinou jinak znehodnotí. Kotouč z cirkulárky ze sběrného dvora, může posloužit k výrobě funkčního, vlastnoručně.


Ruční výroba nožů z použitých materiálů. S výrobou nožů jsem začal v r. Začalo to výrobou nožů, které jsem se našel na internetu, strašně se mi líbily a toužil jsem takové nože ve své sbírce mít. Výroba každého z nich byla pro mě nová. Pteryx je ručně vyráběný nůž nožířem Mistrem Laskym. Mnozí si kladou otázku co znamená, když se řekne “ ručně vyráběné nože ? Pteryx Lje ručně hrubování, broušená i ručně ostřená, čímž získává jedinečný tvar.


Kromě toho je Pteryx ručně skládaný a laděný. Tím jsou zaručeny jeho. Umění vyrábět damaškové nože jeod hluboké starověku.


Ručně vyráběné nože

V Rusku za starých časů, mnoho jich bylo dobře známo, že v celé Evropě dílen, které byly proslulé pro jedinečné tajemství výroby nožů heavy-duty. Také dnes jsou nože z damaškové oceli ručně vyráběná domácí výroba oceňována nejen v Rusku, ale i mimo ni. Galerie originálních nožů na prodej. Ručně vyráběné kvalitní lovecké a trampské nože na zakázku.


Zde si můžete vybrat nůž,který se vám líbí, součástí každého nože je kvalitní pouzdro z pravé hovězí kůže. Nože a pouzdra vyrábím a šiji ručně , proto každý nůž i pouzdro jsou jedinečný originál. Vzhledem k mému velkému koníčku, myslivosti, je většina nožů pojatá jako loveckých, případně rybářských. Návrh nože mého zákazníka. Dohodli jsme se, že budu tento nůž vyrábět dál pod názvem Pacholek.


Ručně vyráběné nože

Obratný, nekonfliktní nůž, co zastane hodně práce. Na fotce je se dřevem Eukalypthus. V naší dílně vyrábíme kvalitní ručně vyráběné kožené opasky, obojky a další kožené výrobky na přání zákazníka.


V našich provozovnách nabízíme opravy obuvi. Milan Mareček - Zakázková ruční výroba kvalitních loveckých a trampských nožů z nožířských nerezových ocelí N 6a RWL 34. Na rukojetí nožů používám přírodní materiály - paroží z jelena a kvalitní dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky