středa 5. června 2019

Japonské kuchařské nože

Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. Japonské kuchyňské nože jsou kapitola sama pro sebe.


K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského města Seki City. Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů.

Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů. Nejsou náročné na údržbu. Pokud hledáte nože vyrobené z těch nejlepších materiálů, které se minimálně tupí, rozhodně si prohlédněte námi nabízené japonské kuchyňské nože. Investice do jejich pořízení nebudete litovat.


Kvalitní japonské nože F. Na krájení, vykosťování, filetování a dranžírování masa. Nože jsou z kvalitní nerezové oceli.

ZANMAI je v japonštině výrazem pro luxus. A právě toto slovo je správným synonymem pro kuchyňské nože ZANMAI. Veškerá produkce této značky je soustředěna v japonském městě Seki, kde má nožířství historii již od. Kuchařské nože jsou velké kuchyňské nože s dlouhým ostřím, které používá drtivá většina profesionálních kuchařů. Většinou dosahují délky čepele kolem centimetrů.


Zároveň mívají ostří, které není rovné, ale ohýbá se nahoru směrem ke špičce nože. To je usnadňuje krájení, pokud tedy krájíte. Vstúpte do klubu výnimočných. Nippon Knives vám ponúka vstupenku do klubu 50.


Vynikají perfektním ostřím, odolností a tím i dlouhou životností. Spoléhají na ně především profesionálové. Profesionální kuchařské nože Tojiro si získaly oblibu v mnoha domácnostech, vřele.


Santoku, Nakiri, Guyto, Sashimi. Správný kuchařský nůž vám velmi usnadní práci v kuchyni. Nejběžnějším typem japonského kuchyňského nože je santoku, který je obdobou evropských kuchařských nožů.

Kromě santoku se však u nás už začínají používat i jiné typy, jako například nakiri, gyuto, deba nebo yanagiba. V naší nabídce naleznete santoku, gyutoh, sujihiki, nakiri nebo yanagiba nůž precizního zpracování tradičních německých výrobců ze Solingenu. Nejlepší kované nože máme od značek F. DICK, WUSTHOF a Zwilling.


V Knilandu najdete kvalitní kuchařské nože z celého světa - profi kuchařské nože Böker z německého Solingenu, francouzské kuchařské nože Opinel, jednoduché a vysoce kvalitní švédské kuchařské nože Frosts (Mora), moderní japonské kuchařské nože Samura nebo kuchařské nože Victorinox. Nože KAI-KAI Corporation se sídlem ve městě Seki japonsko, má tradici více než 1let, specializuje se na nože a příbuzné výrobky výjimečné kvality, ostrosti a trvanlivosti je dnes absolutní světovou jedničkou ve výrobě kuchyňských nožů. Firma doposud vyrábí nejen armádní nože , ale i profesionální kuchařské nože pro. Profi japonské nože SANTOKU a NAKIRI. Využijte špičkové technologie japonských nožů i vy, ve své kuchyni.


S noži SANTOKU a NAKIRI precizně naporcujete zeleninu, ovoce, maso i ryby, a to jak na větší kousky, tak na ty nejtenčí plátky nebo nudličky. Buďte jako oni a pořiďte si do Vaší sbírky také některý z nožů značky Mcusta ZANMAI. Dárková sada TOJIRO - kuchařské nože WESTERN.


Důvodem je jejich naprostá univerzálnost. Od drobného sekání bylinek rovnou ke krájení masa a ryb! Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské.


Kuchyňské nože lze pořídit po jednotlivých kusech, ale také v sadách, které jsou cenově výhodnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky