středa 5. června 2019

Sada hrnců banquet

Sada hrnců banquet

Výrobky s 2vrstvým nepřilnavým povrchem ILAG PREMIUM(Swiss Technology),mají indukční dno a jsou opatřeny soft touch rukojeťmi a. Sada smaltovaných hrnců značky Banquet je vhodná na vaření různých pokrmů. Smaltované hrnce mají bílou barvu a jsou ozdobeny dekorem HOME. Skleněné poklice jsou opatřeny plastovým knobem pro snazší manipulaci.


Sada hrnců banquet

Na dnech hrnců najdete odpovídající piktogramy. Celou sadu můžete mýt v myčce na nádobí. U těch největších sad hrnců se bavíme o počtu dílů a více, což už je sada určená i pro početnější rodiny. Sada hrnců , která je spíše menší, může obsahovat okolo – dílů. Bez výrobků této kategorie by se neobešla žádná kuchyně.


Stačí si jen vybrat velikost sady a styl, který vám sedne. Praktická sada riadu patrí do každej domácnosti nadšenej kuchárky či kuchára. Vďaka nej budete mať po ruke všetko potrebné v rovnakom dizajne.


Nákupom viacerých kusov naraz ušetríte často tiež nemalé peniaze. Ako vybrať tú pravú sadu riadu do vašej kuchyne, a na čo sa pri výbere zamerať? Veškeré informace o produktu.


Při jejich výrobě používány nejmodernější materiály a jejich design respektuje současné trendy. Oblíbeným materiálem k výrobě hrnců je nerezová ocel, která má zastoupení v mnoha kolekcích jako je Matte Line, Akcent. Sady hrnců od značek 4Home, Banquet , Orion a dalších.


Sada hrnců banquet

Oblíbená je zejména značka Banquet , kterou nás najdete v širokém zastoupení. A proč kupovat jednotlivé hrnce samostatně, když jsou k mání rovnou v sadě za výhodnější cenu? Podívejte se také na sady nepřilnavých hrnců ! Sady nádobí, které jsou cenově výhodnější, jsou tvořeny nejpoužívanějšími rozměry hrnců , rendlíků a pánví. Jejich výhodou je jednotný vzhled a stejný materiál - nejoblíbenější je nerez a smalt. Většina sad hrnců je vhodná na jakýkoliv typ ohřevu včetně indukce.


Všestranné kuchyňské nádobí na jedno cvaknutí. Sada nádobí o tloušťce dna 0. Fissler SOLEA - ks sada hrnců. BANQUET Sada nádobí s nepřilnavým po. Solea je prémiová linie inspirovaná zákazníky, kteří jsou orientovaní na design, mají vytříbený vkus a jsou schopni ocenit výjimečnost. Na každém hrnci je vidět ten nejmodernejší design a zároveň se jedná o vrchol funkčnosti.


Sada hrnců banquet

Poklice má pracovní ventil, pojistku proti otevření a silikonové těsnění, pracovní tlak nebo bar. Hrnce jsou vhodné na všechny typy varných desek včetně indukce, mají silné sendvičové dno. Součástí balení jsou lité hliníkové hrnce, rendlíky a skleněné poklice a celá sada je vybavená plným turbo indukčním dnem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hrnce, rendlík i pánev, vše vybaveno pokličkou a vše ve stejném designu. Nádobí je vhodné na plynový, sklokeramický i elektrický sporák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky