úterý 11. června 2019

Mraznička 50l

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Mrazáky do litrů na Alza. Niekedy sa hovorovo nazývajú aj šuflíková mraznička. Po otvorení váš pohľad spočinie na niekoľkých policiach, vyrobených z plastu. Ich hlavnou výhodou je rozloženie vnútorného priestoru a taktiež prehľadnosť.


Myslite aj na to, že potraviny, ktoré potrebujete za okamih zmraziť, by ste mali umiestniť na hornú policu. Ten zabezpečí, že mráz pri otvorení neuniká tak rýchlo, ako u bežných mraziacich boxov. Pokud máte mnoho potravin, například maso nebo zelenina, které je potřeba uchovat po delší dobu, tak nelepším řešením je mrazák. Vybrat si můžete buď šuplíkový mrazák, který je většinou i součástí kombinovaných ledniček. Klimatická třída nám říká, jaká je optimální okolní teplota pro provoz pultové či šuplíkové mrazničky.


Třídy se označují zkratkami T, ST, N a SN. Frost: již žádné odmrazování. Mraznička může mít i více klimatických tříd a tím pak pokrývá. LED osvětlení prosvítí rovnoměrně a brilantně vnitřní prostor, aniž by oslnil.


Výrobník ledu iceTwister - ledové. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Pultová mraznička s plným víkem, určeno pro provozov. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


To znamená, že nemusíte svoje potraviny rozmrazovať a mraznička je stále v prevádzke. Keďže vaša mraznička odoberá elektrickú energiu hodín denne, je veľmi dôležité sledovať energetickú náročnosť tohto spotrebiča. Vďaka kompaktným rozmerom ju umiestnite aj do malého priestoru.


Free Shipping Available. Dobrý nápad je malá mraznička , ktorá je po energetickej i priestorovej stránke úspornejšia než klasická veľká mraznička. Svoju funkciu plní perfektne – kocky ľadu sú po vybratí krásne chladné a osviežujúce.


Elektro - Mraznicka bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Při stěhování poškozený bok.


NO FROST snižuje vnitřní vlhkost a zamezuje tvorbě námrazy. Praktický pomocník Volně stojící šuplíková mraznička Whirlpool W55ZM 1W okamžitě najde své čestné místo v každé domácnosti, kde je stále co mrazit. Nadčasové provedení v bílé barvě zaručí, že spotřebič dokonale zapadne do každého interiéru. Zapuštěné madlo usnadňuje.


Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie mrazničky a zabezpečte si rýchly predaj. Kovový odpadkový koš Corsa na sloupku objem 50l.


Atraktivní venkovní odpadkový koš Corsa válcového tvaru je umístěn na sloupku a má vyjímatelnou pozinkovanou vložku. Koš má velmi odolnou konstrukci, vhodný jak do exteriéru, tak interiéru. Ocelový plášť koše ošetřen vypalovanou barvou a zajišťuje vysokou odolnost jak.


Chladiaci a mraziaci box Klarstein Survivor udržuje nápoje a jedlá chladené alebo mrazené - ideálne pre horúce podujatia, ako sú festivaly, výlety alebo jednoducho len pre letný odnos domov. Využitelný objem této mrazničky je 4litrů. Mrazící výkon kg znamená schopnost mrazničky zmrazit kg čerstvých potravin za hodin. Při výpadku elektrického proudu si mraznička zachová nízkou teplotu po dobu hodin. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům.


Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z 2inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky