pátek 28. června 2019

Stroj na výrobu čokolády

Hledáte-li jednoduchý stroj na výrobu čokolády se snadnou obsluhou a údržbou, výbornou variantou je výrobník horké čokolády LOLA. Při práci s čokoládou jsou důležité kvalitní suroviny, postup zpracování i profesionální stroje. V naší nabídce najdete mnoho zařízení na zpracování čokolády , které jsou v cukrářském provozu nepostradatelné, ať už chcete vyrábět pralinky, krájené náplně, dražované produkty nebo tabulky čokolády. Nakupujte a prodávejte použité stroje na výrobu čokolády a využijte našich služeb, které Vám podstatně ulehčí celý obchodní proces. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef.


Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R2Legend.

TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny. Stroje na výrobu čokolády Spoločnosť Bolex, s. Vám touto sekciou predstavuje širokú ponuku strojov, nevyhnutných pri výrobe a spracovaní tých najlepších čokoládových výrobkov! V ponuke máme stroje belgickej spoločnosti Chocolate World a britskej spoločnosti Loynds.


Na řadu přichází konšování. Stroj na konšování pak čokoládu hněte až tři dny při vysoké teplotě (až 75°C) a čokoláda konečně získává svojí jemnou konzistenci. Následuje zchlazení, aby kakaové máslo v čokoládě dobře ztuhlo. Nepotřebujete k tomu žádný speciální stroj , stačí jen hrnec na vaření ve vodní lázni, různé formy a formičky, chladnička nebo mraznička a samozřejmě potřebné suroviny podle druhu čokolády.


Domácí čokoláda mlže být hořká a tmavá, mléčná, bílá… Pro přípravu čokolády je nejlepší tzv.

A dáte-li si práci s konečnou podobou čokolády , jedná se o krásný a netradiční dárek. V domácím prostředí se dá vyrobit čokoláda mléčná i hořká přesně dle vašich chutí. Recepty na domácí čokoládu a jak ji vyrobit na vás čekají zde. Výrobník horké čokolády CHOCO F-je koncipován na výrobu a prezentaci horké čokolády , ale i řady dalších horkých nápojů (káva, čaj, grog, punč, svařené víno atd.).


Free Shipping Available. Looking For Big Boy Model? Extrúder na proteínové tyčinky alebo boilies guličky s nádržou z nehrdzavejúcej ocele AISI 30 ideálny na miešanie a vytláčanie, výroba sladkostí.


Máme v ponuke aj stroj na výrobu boilies. Chocolate World stroje na výrobu čokolády Ponúkame Vám stroje , špecializované na výrobu a spracovanie čokoládových produktov. Našu ponuku zahŕňajú stroje na temperovanie, dávkovanie a poťahovanie, chladiace tunely, linky a veľa ďalších pomocníkov prispievajúcich k výrobe tých najkvalitnejších čokoládových výrobkov! Tato stránka používá cookies.


Pokračováním prohlížení stránek Exapro souhlasíte s používáním cookies na našich stránkách. KeyChoc stroje na výrobu čokolády Ponúkame Vám stroje , špecializované na výrobu a spracovanie čokoládových produktov. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef. Výroba čokolády přímo z kakaových bobů. Poskládejte si vlastní výrobní linku na výrobu čokolády přímo z kakaových bobů.


Výrobu čokolády tak budeme mít zcela pod kontrolou, budete mít jistotu 1 kvalitní. Minimum surovin, minimum úsilí a super výsledek je na světě!

Skutečnou čokoládu připravíte z kvalitního kakaového másla. Bohužel tato surovina není dostupná v našich obchodech. I při omezených surovinách můžete připravit chutnou domácí čokoládu.


Nejsou zde žádné produkty. Obsluha strojů na výrobu pečiva, Obsluha strojů na výrobu potravin a příbuzných výrobků - Vacov, NoVy Vacov, spol. Automatické linky na cukrářské výrobky. Elektrické plničky se zubovým čerpadlem. Pneumatické plničky a čerpadla.


Vaření krémů, pudinků, zmrzliny a čokolády. Obalování oříšků čokoládou a karamelem. Profi Univerzál - stroj na pečenie oblátok. DEPO formám je trojnásobná.


Strojčeky sa uplatnia v menších prevádzkach pri bufetovom predaji, v. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Zboží máme na exportním skladě. Ohřívač čokolády Royal Catering RCCM-250-2GN je zařízení určené pro rozpuštění čokolády.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky