pondělí 17. června 2019

Zanussi zwy 61005 wa

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Představte si, že až dorazíte domů, najdete všechno prádlo krásně vyprané a voňavé. Spotřebič s horním plněním je pravým profesionálem a díky odloženému startu se do práce pouští až ve chvíli, kdy nikoho neruší.


Díky chytré technologii Fuzzy Logic se vždy postará o optimální spotřebu pračky. Zanussi uses cookies and various tracking technologies for site optimization as well as promotional and marketing purposes. If you accept, anonymous cookies are used to improve our site and services. Third-party content is also used. Some information may be share securely, with trusted partners.


Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Find great deals on eBay for zanussi and zanussi dishwasher wheels. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Používateľské hodnotenie a recenzie na Práčka Zanussi ZWY 610WA. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Pro přehledné ovládání můžete využít i LCD displej.


Vďaka chytrej technológii Fuzzy Logic sa vždy postará o optimálnu spotrebu práčky. Get Zanussi Dish wa shers prices in UK. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Find cheap Zanussi dishwashers prices and purchase via price comparison. Order Your Zanussi Spares Today!


Check Out zanussi on eBay. Price match promise and next day delivery. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Televízory Audio Video HiFi Foto.


Funkcia Quick Wash, skracuje cyklus prania o a tým výrazne prispieva k úspore energie. Senzorová technológia Fuzzy Logic nastaví cyklus prania podľa nameraných hodnôt. S technológiou Airflow bude práčka vždy čistá a voňavá.


I přesto se do bubnu pračky vejde standardních kg prádla, což znamená, že se kapacitou bubnu vyrovná i klasickým předem plněným modelům. Do pračky se vejde až kg prádla. Pro pohodlné ovládání je pračka vybavena LED displejem. Hlučnost je při praní je dB. Toto zboží není aktuálně v nabídce, vyberte prosím jiné.


Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! Cenově zajímavá pračka Zanussi s vrchním plněním, která se díky němu hodí i do těch nejmenších panelákových bytů.


Hodí se proto i do vícečlenných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky