středa 26. června 2019

Vakuové misky

Unikátní systém na odsátí vzduchu se postará, že vaše potraviny budou dokonale chráněny před působením vzduchu a v. Požadavky na vakuové misky. K přednostem polykarbonu patří hmotnost (jsou velmi lehké a zároveň stabilní), další výhodou je i design a rozmanitost výběru. Při skladování se speciálni pumpičkou odsaje přebytečný vzduch a vytvoří se tak vakuum uvnitř dóz. V naší nabídce naleznete pouze 1 těsnící a 1 spolehlivé vakuové dózy.


Vakuové misky

Profesionální vakuové balící stroje pro pohodlné balení potravin. Vyberte si z naší nabídky online! Sous Vide prodejna v Praze 7. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny. Odčerpaním vzduchu z nádoby predĺžite čerstvosť potravín. Potraviny nezmení svoju konzistenciu-nezvlhnenevyschnú, nenapáchnu.


Chcete udržet vaše potraviny déle čerstvé? Máme pro vás řešení v podobě setu vaku boxů. Potraviny jsou skladovány v nádobách, z kterých je po stisknustí tlačítka odsán vzduch. Tyto přístroje jsou poháněny bateriemi a bývají vybaveny speciálním čidlem, které kotnroluje tlak v nádobě.


Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. S použitím vakuové dózy DAFI na uchování potravin zůstane vaše jídlo čerstvé až 5× déle.


Odsátím vzduchu z nádoby si jídlo zachová barvu, čerstvost, vůni a chuť. Dóza je vyrobena z nejkvalitnějšího tvrzeného plastu. Proto se všechny konzervační metody snaží přerušit, nebo alespoň zpomalit proces rozmnožování mikroorganismů. Sada 3ks nerez vakuových misek s plastovými víčky.


Pokud chcete uchovat Vaše potraviny déle čerstvé, vakuové misky jsou ideálním řešením! Vakuové balení poskytuje potravinám účinnou ochranu. Skladujte je na chladném a tmavém místě.


Hermetické misky na jídlo s unikátním ventilem pro vakuové uzavření obsahu misky jsou ideální pro bezpečné uchování i přenášení dětských příkrmů. Mohou mít sice i tradiční válcovitý tvar, ale daleko větší sháňka je dnes po krabičkách, které jsou díky svému tvaru. Sušenky zůstanou křupavé, bylinky neztratí své aroma, ovoce a zelenina budou odolnější vůči zkáze. Pokud do vakua naložíte maso, marináda se do něj dostane mnohem rychleji a intenzivněji.


Vakuové misky

Vzduch z nádoby odsajete pomocí vakuové pumpy, která je v některých případech součástí balení, jindy si ji musíte dokoupit. Skleněné, smaltové nebo plastové dózy a misky na jídlo vám zajistí pohodlné přenášení i skladování potravin. Najděte ty pravé pro vás na decoDoma.


Nabízíme vám vysoce profesionální vakuové stroje, které se postarají o pohodlné vakuové balení potravin, tekutin a již hotových jídel. Prodej baliček poslední dobou prudce stoupá díky snadnému skladování veškerých potravin ve vakuových sáčcích. Ty jsou vhodné pro uchování. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Doba dodání: dostupný do -dnů Praktický doplněk pro Vaše příjemné a pohodlné stolování. Pravé vakuové dózy s pumpičkou. Díky odsátí vzduchu vydrží Vaše potraviny déle čerstvé, nepodléhají oxidaci ani vlhkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky