pátek 21. června 2019

Talířová sada

Talířová sada

Talířová sada pro osob, Eco modré, Český porcelán a. Luminarc 19dílná jídelní sada Cadix. Každá talířová sada se standardně skládá z 6-ti talířů mělkých, 6-ti talířů hluboých a 6-ti talířů dezertních. Vybrat si můžete talířové soupravy pro běžné použití, ale také bohatě zdobené pro slavnostní příležitosti.


Dekor v kombinací červených růžiček se zelenými proužky. Thun z Nové Role u Karlových Varů. Jídelní soupravy) Hodnocení produktu: (1recenzí).


Kompletní sada dílů z kvalitního porcelánu pro každodenní stolování sadakusů jemný dekor levandule Elegantní jídelní sada z bílého porcelánu v moderních tvarech je. Obsahuje mělké talíře průměru cm. Talíře jsou vhodné do myčky nádobí a mikrovlnné trouby.


Bílá talířová sada Tom bez dekoru. Vyrobeno z vysoce kvalitního porcelánu s vysokým leskem. Kvalitní jídelní soupravy jsou nezbytnou součástí vybavení domácnosti. Sada v moderním designu s dekorem slunečnic je vhodná pro každodenní použití.


Tento set je vhodný do myčky nádobí a do mikrovlnné trouby. Pro zachování stálých barev doporučujeme umývat ručně. Potřebujete doplnit jídelní soupravu?


Talířová sada

Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Ukážeme vám jen ty relevantní.


Vyberte si podle parametrů. Sada nádobí LOUNGE od značky Banquet nabízí ks talířů, včetně dezertních, hlubokých i mělkých ve stylovém hranatém tvaru. V jednoduchosti je krása 18dílná talířová sada GEOMETRIC je elegantním a stylovým řešením pro rodinné stolování. Díky decentnímu zbobení se hodí do každého interiéru. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů.


Talířová sada

Set porcelánového nádobí Versa Vajilla Geometrica. HOME je vyrobena z porcelánu. BEAUTY se hodí pro každé stolování. Sada ks talířů francouzské výroby z tvrzeného opálového skla.


Souprava je díky zcela hladkému povrchu a bílému provedení nadčasová a hodí se do všech interiérů. Sada obsahuje 6x dezertní talíř c. Nový porcelánový moderní tvar Beat z porcelánky Seltmann. MIJ Mělký talíř Black Pearl cm.


Sada talířová Bormioli Ebro ks. EBRO sada talířů ks, sada obsahuje: x velký talíř, x polévkový talíř, x malý talíř, x salátová mísa, vhodné i do myčky nádobí. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy 5Kč s D.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky