pátek 7. června 2019

Vybavení vinotéky

Jednozónové vinotéky umožňují nastavení pouze jediné teploty, takže slouží primárně pro uskladnění jednoho druhu vína. Dvouzónové vinotéky jsou schopné docílit odlišných teplot v jednotlivých zónách. Díky tomu můžete v jedné vinotéce skladovat dva odlišné druhy vín.


Originální dubové sudy a designový nábytek vyrobený ze sudů na víno, které byli 3x použity a nyní jsou repasovány a přetvořeny na krásné doplňky do vináren, vinných sklepů, ale i do domácností. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete k.

Důležitou součástí gastro vybavení jsou jistě i vinotéky. Vinné skříně Enofrigo i. Am enolution vyniká originálním designem, kompaktností a tichým chodem. Doplňkovým sortimentem naší výroby jsou vinotéky a vybavení vináren. Skladovací a chladící skříně na víno jsou většinou solitérní kusy, často podle návrhu celé vinárny. Různé stojany či sklepní regály jsou vyráběny v duchu přírody z masivního dřeva.


Nabízíme Vám výrobky vybraných značek za skvělé ceny. Veškeré zboží je určeno pro český trh.

Při nákupu Vám pomůže podrobný popis a fotodokumentace produktů. Pokud potřebujete poradit s výběrem, nebo máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás na telefonních číslech uvedených u jednotlivých. Prodám kompletní, stylové vybavení vinotéky , lze použít i na jiný druh prodejny.


Prodejní pult, prodejní a prezentační regály, police, výčep, dřevěná předělující stěna s dveřmi. Rozměry jednotlivých dílu na vyžádání. Možnost prodeje i na jednotlivé díly. Vyrobeno na zakázku, ruční kování, vše masivní dřevo.


Proč gastro vybavení od nás. U nás koupíte kvalitní gastro vybavení za nízké ceny. Nakupte gastro vybavení za více jak 5. Kč a máte dopravné zdarma. Dopravíme Vám gastro vybavení kamkoliv po celé ČR.


Máme tým zkušených odborníků, který vám poradí s výběrem kvalitního a výkonného vybavení do vašeho provozu. Gastro vybavení opravdu rozumíme, kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme ohledně gastro vybavení. Nakupujte kontaktní grily, sporáky, konvektomaty, salamandry, nebo mlýnky na maso, plničky klobás, či nerez nádobí.


Díky moderní době však není nutné pro tu nejlepší chuť cestovat někam daleko, ale lze si ji užít i doma. Dlouhodobou čerstvost a skvělou chuť zaručí domácí vinotéky.

Vybavení vinoték a pochutiny k vínu. Služby společnosti jsou kromě vína zaměřené také na kompletní vybavení vinotéky. A sice stojany, dárkové sady, otvíráky a vinařské sady, zátky a nálevky na víno, výčepní zařízení a techniku, odborné poradenství a pomoc s výběrem vybavení i kvalitního vína.


Na závěr, obzvláště pokud patříte mezi náročnější uživatele, projděte funkční vybavení vinotéky. Máte-li velká očekávání, měla by vám nabídnout něco navíc – displej, funkci superchlazení nebo antibakteriální ochranu. To pomůže její efektivitě i vašemu uživatelskému komfortu. Pracovní kout obsahující: 1)stolovou desku - lamino nebo jiný vlhkosti a občasným škrábancům odolávající materiál 2) úložný prostor pod stolní deskou (jako v lavici ve škole) – masiv 3) jednu polici v prostoru u nohou - masiv 4) polici-podstavec po celé šířce stolu, pro. Dveře z izolačního skla Láhve na víno jsou většinou barevně tónované, protože UV záření i světlo samotné narušuje zrání vín.


V Obermarkersdorfu na severozápadě Weinviertlu se nachází vinice Herbert Studeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky