pátek 21. června 2019

Dřevěné prostírání

Dejte vale nudnému prostírání a obrusům, dejte punc vzácným událostem a zkuste využít pro změnu dřevěné prostírání. Nápadité prostírání dodá jídelnímu stolu půvab a styl. Stále častěji čerpáme inspiraci z přírody a co může být přírodě blíž než samotné dřevo. V naší fotogalerii můžete načerpat.


Prostírání DekorKreativ - SHOPINA. Dětské dřevěné domečky.

Vám domů, nádherné a masívní kousky z dubu, buku, severské borovice atd. Praktická prostírání , podtácky i podložky pod hrnce. Už taková drobnost, jako je hezké prostírání , dá vašim hostům najevo, že chcete, aby se jim u vás líbilo. Navíc zpříjemní stolování tím, že ochrání stůl či ubrus před případným znečištěním.


Stejně tak krásné sady podtácků, ať už plastových. Nabízíme široký výběr prostírání z různých materiálů od klasického PVC přes korek až po elegantní bambus v mnoha různých barevných kombinacích ladících do každého interiéru. Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech.


Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání , dětské, nebo vánoční, na FAVI.

Skvěle doplní dřevěné podlahy a interiéry ze dřeva. Dřevěné prostírání jako designový doplněk ve vašem interiéru. Můžete však použít jako podstavec, podložku pro vaše malé dekorace či aranže.


Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na. Nábytek z masivu v selském provedení. PROSTÍRÁNÍ PRO STYLOVOU OZDOBU I OCHRANU JÍDELNÍHO STOLU.


Každému se občas stane, že mu nějaký ten drobek upadne z talíře na stůl. Dřevěné květinové prostírání je do sady k mým květinovým podtáckům. Dřevěné kruhové prostírání ve tvaru kytiček určené k dekorování barvami nebo ubrouskovou technikou, decoupage.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Dýhované dřevěné prostírání a podnos, sada kusů 8900Kč Dostupné ve barvě barvě disponible Žebrovaný tkaný ubrusový pás 5900Kč Dostupné ve barvách barvách disponible Žebrované tkané prostírání , sada kusů 2900. Exkluzivní vánoční prostírání na stůl ve zlaté barvě se třpytkami.


Retro dárky pro muže i pro ženy, dekorace, home dekor, dekorace do bytu, zahradní lucerny, kovové lucerny, dřevěná lucerna s kovovou střechou, dekorace do zahrady, dekorace do kuchyně, dekorace kovové srdce, dekorativní tapety, dekorativní samolepy, retro plechové cedule, retro obrazy, dekorace provence, kovová lucerna,dřevěná kravička na čaj. Kvalitní a stylové prostírání dodá šmrnc a současně ochrání váš nábytek před znečištěním nebo škrábanci. Nemusíte hned měnit celý interiér, zcela postačí doplnit stůl o prostírání. V nabídce je široká škála vzorů, která Vám umožní najít nejen praktický, ale i krásný doplněk.


Moderní tiskové technologie přináší fotorealistický tisk, při zachování dlouhé životnosti a odolnosti.

Použité materiály splňují požadavky na zdravotní nezávadnost. Dřevěné žaluzie Koše a košíky Koše na houby a ovoce Koše na nákup. Povrch je upraven tak, aby působil starobyle, i když se jedná o nový výrobek.


Barva je krémová patina a na prostírání je zobrazen krásný francouzský motiv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky