čtvrtek 1. března 2018

Plynový varič

Vyberajte si Outdoorové variče podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Pre niektorých je neodmysliteľnou súčasťou chaty, pre iné okrem ohňa jediná možnosť, ako si v prírode pripraviť teplé jedlo, alebo ohriať vodu. Je možné ho použiť na varenie, či zohrievanie vody na poliach, jedálňach, bar. Turistický plynový varič určený na víkendové pobyty v prírode, cyklovýlety, ale aj na výkonostnú vysokohorskú turistiku a horolezectvo.


Najvýkonnejší kempingový varič s jedným horákom.

Plynový vařič, campingový vařič, kempingový vařič. Tento varič je vybavený vysokotlakovým. Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný.


Vyberajte si Variče podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vďaka ich malým rozmerom a pomerne ľahkej manipulácii pohodlne nahradia plynový sporák. Plynová kazeta 220g pre kempingový plynový varič alebo chladiaci box €3.


Uplatní sa pri zabíjačkách, gulášoch.

Liatinový plynový horák ( varič ) kW Celoliatinový veľkokapacitný horák ( varič ) na propán-bután s plynulou reguláciou výkonu. Nechcete plynový ani benzínový turistický varič ? Na výber máte ešte liehový varič , solárny, turistický varič na pevné palivá či varič na jedno použitie. Varič , ktorý funguje na tekutý lieh, je konštrukčne podobný benzínovému variču – pozostáva z fľaše a horáka.


Cestovný plynový varič v kufríku. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Free Shipping Available. Cattara GAS sa hodí predovšetkým na ohrievanie a prípravu pokrmov na cestách či v kempe. Prenosný varič s PIEZO ELEKRICKÝM zapaľovaním praktické balenie v cestovnom kufríku Krycí plech na spodnej strane variča minimalizuje pôsobenie na povrch, na ktorom máte varič položený Varič disponuje protišmykovými gumovými koncovkami na podstavcoch, ktore zaistia vačsiu stabilitu používať.


Kempingový plynový varič RSonic Turbo. Plynové kúrenie pracuje na báze spaľovania BD na keramickej doštičke. Pracuje s jednorazovými kartušami s ventil. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kartuše a palivové flaše.

Robustný a stabilný plynový varič , ktorý znesie veľkú záťaž. Veľmi výkonný vďaka širokému rozptylu plameňa. Vyrobený z nerezovej ocele a hliníka, prívod paliva zabezpečuje plynová hadica.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Ideálny pre prípravu rôznych pokrmov a BBQ, pod hrnce, kastróly, panvice, alebo paella panvice. Jednohorákový plynový varič so stoličkou na propán - bután.


Termosky sú nepostrádateľnou súčasťou každého turistu - Viete, ako vybrať tu správnu. Turistické vybavenie nie je len o outdoorovom oblečení, o správnych turistických topánkach, o správn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky