čtvrtek 12. května 2016

Skleněné lahvičky s uzávěrem

LAHVIČKY s korkovou zátkou 5cm 12ks. Tyto malé skleněné lahvičky s korkovým uzávěrem jsou skvělý doplněk na vaši svatební tabuli jako poděkování hostům za jejich účast na vaší svatbě nebo svatebního večírku. Skleněné lahvičky - s korkovým uzávěrem. Jednostěnná borosilikátová skleněná láhev bez BPA uložená do silikonového obalu s měkkým povrchem při uchopení. Je opatřena bambusovým šroubova.


Jsou i vhodné jako dekorace na různé tématické párty ve stylu Nature.

Naplňte je příjemnou vůní. Ideální pro ukládání domácího likéru nebo džusu. Vyrobeno z kvalitního italského skla. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Láhve jsou vyrobeny z odolného skla. Velmi praktické jsou láhve s patentním vzudchotěsným uzávěrem. Láhvička skleněná s kapátkem - 30ml. Plastová lahvička s kapátkem a šroubovatelným užávěrem.


Tmavé sklo chrání obsah před světlem. Popis: Nabízíme nové skleněné lahvičky s těsnícím uzávěrem , objem ml - celkem cca 2kusů, cena za. Nové - ks lahviček s kapátkem. Přívěšky - skleněné lahvičky s korkovým uzávěrem a očke. Vialka z čirého skla s plastovým uzávěrem natur.


Zum Vergleich hinzufügen. VIALKA HNĚDÁ 2ml VIALKA HNĚDÁ 2ml. Techniku decoupage můžete použít také na skleněné předměty. Vybrat si u nás můžete skleněnou misku, nebo sadu skleněných lahviček s korkovým uzávěrem. Pokud nevíte, jak na to, podívejte se na náš blog, kde jsme pro Vás zpracovali jednoduchý postup, jak nápaditě použít ubrouskovou techniku na sklo.


Můžete ji použít i jako přívěsek na krk. V naší nabídce najdete lahve různé velikosti, barvy skla i typy. Malé skleněné lahvičky s korkovým uzávěrem , na přední straně nápis ve vintage stylu.

Lze koupit jednotlivě nebo jako set ks. Poptávka: čiré skleněné lahvičky s uzávěrem , 1. Lékovky, lahvičky plastové a skleněné jsou certifikovány a lze obalový materiál použít zejména pro farmacii, tekuté materiály, potravinové doplňky, zdravotnictví. Uzávěry víčka dávkovače a rozprašovače.


PET lahvičky s uzávěrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky