pátek 6. května 2016

Průhledné krabičky

MYTERIO - krabičky pro vás. Transparentní malé dárkové krabičky , určené pro mini dárečky, nebo jako malé dárkové krabičky pro svatební hosty. Krabičky je nutné poskládat. Tyto krabičky jsou z PET materiálu a hodí spíše na cukroví a na nepřiliš horké potraviny.


Jsou průhledné a dodáváme je s bílým nebo černým dnem (nebo v případě mikromount krabičky také s průhledným). Zde můžete vybrat krabičky dle Vaší představy a kliknout na obrázek.

Jedná se o kulaté průhledné misky z odolného materiálu s integrovaným víčkem, které je možné používat i pro zamražování. Výše máme přehledně rozdělené krabičky dle jednotlivých sérií. Najdete zde široký sortiment plastových, papírových, sametových, luxusních a hodinkových krabiček za velkoobchodní ceny. Nabízíme Vám papírové krabice s víkem ve velmi kvalitní povrchové úpravě. Ve víku krabice je vložena pevná transparentní fólie.


STAMA Zlín - obaly, krabice, krabičky , dekorace. Naše zboží využijí v provozu nejen pekárny, výrobny a obchody, ale i čerpací stanice , úklidové firmy , restaurace , cukrárny a firmy zajišťující catering.

Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov.


V nabídce máme samozřejmě mnohé další typy a barevné varianty krabiček na výslužky. Vybrat si můžete z různých vzorů, barevných potisků a také tvarů. Nejoblíbenější jsou však stále retro krabičky a krabičky , které lze seskládat do tvaru dortu. Zlevnili jsme (12) Potřeby pro aranžován í Scrapbooking a quilling Školní potřeby Vánoční tvoření Zdobení textilu. Korálky Dekorace Bižuterie Módní doplňky Šití roušek.


Tento web používá pro svou funkčnost a marketingové účely cookies. Prohlížením webu souhlasíte s jejich použitím. Dokonalé přehledné uložení v bezprašném prostředí. Je to typ obalu, za který se nemusíte stydět.


Univerzální i speciální krabičky vč. Praktické průhledné krabičky s víčkem pro uchovávání Vašich sbírkových předmětů. Vyrobíme a potiskneme téměř cokoli.

Průhledné krabičky na koření, jsou perfektními schránkami pro Vaše koření. Nezabírají mnoho místa a jsou průhledné. Na krabičky si můžete nalepit štítky s nápisem, co obsahují.


Jednodílná krabička je vyrobena z pevné lepenky. Díky unikátnímu tvaru průhledného víka vidíte kvalitu a vzhled daného produktu. Kliknutím na tlačítko Rozumím nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte s využíváním. Misky lze použít na potraviny do max.


C a nejsou vhodné do mikrovlnné trouby. Pro uzavření pouzdra se využívají víčka. Plastové průhledné tubusy, pouzdra, obaly na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky