úterý 24. května 2016

Držák na papírové utěrky

Utěrku si zvládnete utrhnout pouze jednou rukou, což je k neocenění ve chvíli, kdy si pochutnáváte na takové kachničce nebo husičce a snažíte dostat k posledním kouskům výborného masa bez příboru. Nástěnný držák na papírové utěrky Umbra CAPPA - stříbrný. Držák na utěrku Wenko Door Towel. Montážní sada je součástí.


Dřevěný dekorativní stojan na papírové utěrky je ideální pro kuchyně. Díky dřevěnému zpracování se hodí do každé kuchyně.

Můžete jej snadno přesunovat z místa na místo. Jednoduchý design stojanu na papírové utěrky má snadné použití: pohodlně jej uchopíte a snadno odtrhnete papírové utěrky. Papírové utěrky jsou praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Mají dobrou savost, jsou hygienické a vhodné na rychlý úklid kuchyňské linky.


Je tedy dobré je mít neustále po ruce. V kuchyni by Vám tak určitě neměl chybět držák na papírové utěrky , který je nejen praktický, ale navíc dobře vypadá. Designový skvost v kuchyni, který velmi usnadní práci.


Malé víčko v horní části držáku drží roli tam, kde má být, a jeho výšku můžete nastavit podle šířky role kuchňských utěrek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky , takže plní funkci multifunkčního pomocníka.


Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základním kořením a papírové utěrky budete mít během vaření vždy při ruce. Kořenky s kořením jsou součástí balení. Díky nim budou papírové utěrky vždy po ruce a tam kde je nejvíce potřebujete.


Většinu z těchto praktických designových doplňků do kuchyně můžete používat i při servírování. Závěsné systémy vám umí ušetřit spoustu místa a udržíte si dokonalý přehled o tom, zda máte ještě dostatek utěrek, alobalu či fólie. Kuchyňské doplňky držáky na utěrky.


Umístit se dají na zeď i na nábytek. Vyberte si úžasný designový kousek! Závěsný držák na papírové utěrky Metaltex. Značka iDesign Ukaž více.


Ručně kovaný držák na papírové utěrky. Průměr tyče 12mm, šířka 30cm vč. Může být v provedení LEVÁ nebo PRAVÁ strana. Zásobníky na papírové ručníky Zásobníky papírových ručníků, které jsou praktickým hygienickým pomocníkem na jakýchkoliv WC.


Ve vrchní části má praktický otvor pro uchopení jedním prstem.

Vhodný je pro kuchyňské utěrky na. Praktický podstavec se postará o dokonalou stabilitu. Stojánky na role kuchyňských utěrek jsou skvělým pomocníkem v každé kuchyni. Je to estetický i praktický doplněk, který zajistí, že papírové ručníky a utěrky budou vždy po ruce.


Kč Skladem v externím skladě. V tuto chvíli nelze zasílat objednávky na dobírku, použijte prosím platební bránu, pracujeme na doručování přes zásilkovnu. Nabídka zahrnuje držáky na zeď, plastové stojany na odpadkové koše, stojany na tříděný odpa mobilní stojany s víkem nebo bez víka a držáky pytle s barevně odlišenými víky. Nerezová ocel chrání utěrky před vodou nebo prskajícím olejem. Stojany a držáky na pytle jsou.


Díky svému elegantnímu designu lze držák na utěrky použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky