pátek 20. května 2016

Staré plechové cedule

Plechové cedule , retro cedule , reklamní repliky cedulí,. Koupím staré předválečné nebo poválečné plechové , smaltované reklamní cedule na služby nebo výrobky: - např. Zájem mám hlavně o cedule s pivní tématikou - s motivem piva nebo pivovaru.


Dekorační plechové cedule mají širokou oblast využití. Naše stránky se zaměřují na automobily, motocykly, staré reklamy amerického stylu a podobně. Nejčastější motivy, které zde najdete, jsou například Indian, Harley Davidson, Route 6 Ford Mustang, Chevrolet, Plymouth, Porsche a mnoho dalších.

Staré cedule - plechové , smaltované. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Popis: kusů těchto cedulí. ZÁKAZ VYLÉVÁNÍ OLEJŮ 2kusy - 40x50cm kus 590kč.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Máte chuť na pořádné retro, hledáte staré plechové reklamy, nebo prostě chcete pěknou ceduli, která to řekne za vás? Stačí kliknout na FAVI.


Náš online shop funguje v plném rozsahu.

Všechno zboží mame skladem a odesíláme jej bez problému do hodin od obdržení objednávky. Hledáte PLECHOVÁ CEDULE ? Vyberte si PLECHOVÁ CEDULE a nakupte v našem obchodě nejvýhodněji. Do sbírky koupím staré reklamní cedule s všemožniu tématikou.


Zejména pak s tématikou piva. Výborný stav původních originálu žádné retro kopie. Reklamné cedule sú krásne a verné repliky originálnych reklamných tabúľ. Väčšinu cedúľ dovážame od výrobcov z USA.


Všetky cedule sú vyrobené z plechu, kvalitne potlačené a majú. Dobierka sa dá poslať aj do Česka za E. Mám prípadne aj ďalšie cedule , po kliknutí na moje meno sa zobrazia aj ďalšie. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Nabízíme bohatý výběr motivů ve vysoce elegantním provedení a nepřeberném množství. Můžete vybírat z cedulí několika rozměrů, záleží jen na vašich potřebách a vkusu.


Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby. Napříč všemi sběratelskými obory velmi zajímavá vášeň – reklamní cedule.

Objevují se téměř výhradně u velkovýrobců a distributorů mléka v podobě reklam na mléko, smetanu a jiné mléčné výrobky. Ceněné jsou plechové a smaltované reklamní cedule , objevují se ale taktéž různé kartonové reklamy. Prozkoumejte nástěnku „ plechové cedule “ uživatele ahalavinov na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Retro, Plech a Plakát. Vybírejte z mnoha motivů na NOVAline.


Môžete s nimi dekorovať vašu kuchyňu alebo obývačku, pretože vintage rustikálny štýl plechových cedúľ sa tam jednoducho hodí! Samozrejme, že máme ceduľu Route pre tých, ktorí zbožňujú divoké cestovanie. Vytvorte si koláž, alebo nájdite vašu obľúbenú plechovú ceduľu!


Vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Vyrobené sítotiskem a UV vytvrzovanými barvami, velmi odolnými proti vyblednutí i pošrábání. Na zakázku vyrábíme bezpečnostní tabulky, samolepky, cedule až do rozměru x m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky