pondělí 23. května 2016

Sklo za kuchyňskou linku

Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Vnukněte prostoru za linkou nápad pomocí Grafoskla a vytvořte unikát. Sklo za kuchyňskou linku. Skleněné obklady za kuchyňskou linku. Lze použít jako skla za kuchyňskou linku nebo jako obklady stěn.


Získejte cenové nabídky zdarma.

Barevné tvrzené sklo představuje jeden z nejoblíbenějších a nejmodernějších materiálů za kuchyňskou linku. Má nadčasový vzhled a jeho hladká jednolitá plocha se velmi snadno čistí. Kdo má možnost porovnat sklo s klasickými obklady, jistě snadnou údržbu skla potvrdí.


Tvrzené sklo je velmi pevný materiál, který je prakticky nemožné rozbít při běžné práci v kuchyni. Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu. Díky kvalitní výrobě na moderních strojích umíme vyrobit i ty nejsložitější tvary z jednoho kusu. Pokud by měly být právě na skleněné desce, předpokládají vytvoření otvoru v ceně přibližně tisíc korun.


Obklady, sklo , nerez nebo třeba stěrka ochrání zeď v kuchyni před prskající mastnotou i kapkami vody.

Nabízíme jedinečnou možnost potisku skel libovolnou grafikou. Co za kuchyňskou linku ? Obklady za kuchyňskou linku jsou odolné vodě, vlhkosti i prudkým změnám teplot. Jsou vysoce odolné a dodají vaší kuchyni jedinečnou atmosféru.


Pročtěte si naše návody na instalaci obkladů za kuchyňskou linku , podívejte se na naše video, ve kterém obklady instalujeme nebo si pročtěte naši poradnu. Díky tomu je odstraněn typický zelený nádech. Zákazníkům tuto variantu doporučujeme pro obklady do kuchyně, kde chceme docílit absolutní věrnosti. Hlavní výhodou skleněného obkladu je jeho jednoduchá údržba, omyvatelnost, chemická, tepelná a mechanická odolnost.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Elegantní design a zajímavé motivy, možnost vlastního motivu a vlastních rozměrů zaručují originalitu a osobitost. Naše sklenářství působí na trhu již více jak let.


Dodáváme, opracováváme a montujeme veškeré druhy skel jako napřiklad tabulová skla, obkladová skla, bezpečnostní skla, skleněné schody a zábradlí, skleněné dveře, skleněných dělících stěny, zasklívání pergol, markýz a výroba skleníků. Ve správném receptu nechybí tapety za kuchyňskou linku. Znáte recept na moderní vzhled kuchyně? Nechybí v něm praktické materiály, úložné prostory a tapety za kuchyňskou linku. Ty zvýrazní prostor za linkou, a díky omyvatelnosti oceníte i jejich praktickou stránku.


Už dávno se totiž nemusíte omezovat pouze na kachličky. Jednou z nesporných výho kterou vám obklady do kuchyně přinesou, je jejich neuvěřitelně jednoduchá údržba.

S čisticím prostředkem, houbou nebo hadříkem setřete veškeré nečistoty během několika vteřin, sklo za kuchyňskou linkou vám práci opravdu nepřidělá. Nečistoty se z něj tak odstraňují nejlépe. Tato skla umíme dodat ve všech odstínech RAL. Obklad vypadá i po letech jako nový, nedochází k. Skla za kuchyňské linky.


Tak jestli můžu poradit, jestli nedáš sklo , nedávej kachličky, ale to stejné jako desku tak dej i za linku. Kachličky za prvé už moc neletí a za druhé se blbě udržují. Vložím foto své kuchyně za minutku.


Na levé straně je laminát, na přímo je sklo. Na druhé fotce je víc vidět i desku. Za cenu utěrek získáte kusů. Kvalitní bavlna, s poutky na zavěšení, pestré barvy. Ideální jako utěrka na nádobí, sklo , kuchyňskou linku nebo jako ručník.


Využijte této nabídky ihned! Nejen díky své praktičnosti, ale především díky jednoduchosti , rozmanitosti a originalitě řadíme skleněné obklady do kategorie nadčasového designu určeného pro ty nejnáročnější zákazníky. Tag sklo za kuchyňskou linku Greytech sklo za kuchyňskou linku. Značka Greytech zárukou kvality a původu.


Většina našich výrobků a instalací je označena tímto logem, které aplikujeme v mnoha barevných provedeních. Vzor jednobarevné imitace dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky