středa 18. května 2016

Desky s tkanicí

Desky s tkanicí

Kartonové desky různých formátů jsou vhodné jak na spisy tak např. Vyberte si u nás kancelářské desky a spisovky. Plastové desky a rychlovazače více vydrží a dokumenty ochrání. Díky papírovým deskám s klipem je možné psát v pohybu.


Desky s tkanicí

Kromě klipů nabízíme spisové desky , spínací lišty, desky zavíratelné tkanicí , gumičkou či rychlosvorkou. Pro prezentaci dokumentů doporučujeme katalogové knihy. S chlopněmi, lesklé papírové (z tvrdého kartónu), prešpánové, popisovatelný štítek na hřbetě. Spisová deska Aprešpán - žlutá 185. Aktovka na spisy s 5ti přihrádkami - pro praktické přenášení dokumentů.


Deska s tkanicí AEKO - náhodný výběr barev 524. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Kniha přání a stížností. Ochrana osobních údajů. Archivní desky s textilní bílou tkanicí.


Desky s tkanicí

Snadný přístup předurčuje tyto desky pro použití u častěji navštěvovaných archiválií. Možnost zhotovení atypických formátů z materiálů dle požadavků zákazníků. Provozovatel webu, officentrum.


Kulaté rohy zamezují poškození desek i dokumentů, popisný štítek je proveden ražbou. Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady. Desky spisové ASL, hřbet, tkanice.


Osobní odběr Rodinova , Hodonín. Po-Pá: - 1So: - 1Všechna práva vyhrazena. Obrázky mohou být pouze ilustrativní, zejména barevné zobrazení na vašem monitoru nemusí odpovídat skutečnosti. Zde Vám nabízíme například desky pro řidiče s rychlosvorkou, desky s klipem, psací podložku, spisové desky a další sortiment kancelářských potřeb. Barevné kartonové desky s tkanicí.


Baleno po kusech, cena za kus. Počet:  Fasciklové desky A tkanice, knihařské,. Vyrabějí se jako dvoudílné s horním a spodním dílem, nebo jednodílné u kterých je horní a sporní díl spojený hřbetem. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů.


Nakupování v našem e-shopu Nákupko. Přečtěte si více informací. Neoprenový, Plastový s 3D obrázkem, Plastový, plechový.


Avyrobené z pevné lepenky, na přední straně štítek pro popis, balení 20. Vhodné pro uložení dokumentů, grafik, fotomateriálů nebo jiných archiválií. Přírodně nepotažený povrch. Pevné vázací keprové tkanice. Hit Office výběr barev Cena Kč.


Dostupnost: Skladem více než kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky