středa 11. května 2016

Kuchařské rondony eshop

Vyberte si z naší široké kolekce kvalitních kuchařských rondonů. Dnes objednáte, zítra máte doma :) V nabídce máme i rondony , které jsou na objednávku. Na tyto rondony musíte chvíli čekat, ale. Dodáváme kuchařské rondony s krátkým i dlouhým rukávem dámské i pánské dvou firem anglické Denny´s a italské Giblor´s.


Kuchařské rondony eshop

Rondon kuchařský Classic bílý. Firma Denny´s je lídrem na anglickém trhu, má tři řady rondonů – klasickou Denny´s vycházející z tradičního stylu, styl AF což je klasický střih s funkční odvětrávací látkou na zádech a řadu Le Chef nejmodernější variantu s. Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. ALTREVA - výrobce pracovních oděvů. Kuchárske rondony - pánske aj dámske. Najkvalitnejšie kuchárske oblečenie, moderné a funkčné.


Veľký výber kuchárskych búnd pre kuchárov a kuchárky. Máte na výber z vysoko kvalitných materiálov - egyptská bavlna, 1 bavlna, rôzne pomery polyesteru a bavlny, microfibra alebo 1PET pre sériu EcoTex. Kuchařské kalhoty ARMY STYLE. Nabízíme i výhodné kuchařské sety. Myslíme i na nejmenších v části pro děti.


V nabídce naší stránky najdete kvalitní a funkční kuchařské rondony - blůzy, kuchařské kalhoty, polokošile a trička, kuchařské zástěry, kuchařskou obuv, šátky kolem krku, rukavice a také funkční kuchařské čepice. V naší nabídce naleznete rondony dámské a pánské. Vybrat si můžete mezi krátkým a dlouhým rukávem se zapínáním na knoflíky nebo cvoky.


Jakýkoliv rondon, kuchařské oblečení, nebo oblečení pro číšníky z e-shopu chefline. Tou první je, že rondon chefline si zachovává dlouhodobou kvalitu šití, neboť používáme dvojité prošívání. Pracovní rondony položek. Nahoru Nejsou žádné další produkty. Dámské rondony položek.


Kuchařské rondony eshop

Nastavení vlastních preferencí cookies můžete k. Overené recepty, metódy a postupy na prípravu jedál a pokrmov pre každého. NEJPRODÁVANĚJŠÍ RONDONY. Kč (3Kč Cena s DPH) Skladem. Osobní odběr na prodejně: Závazně objednávám, míry jsou určeny podle Vaší velikostní tabulky.


Položky označené hvězdičkou jsou povinné. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Textilní návleky na obuv, nášlapná část černá, nebo bílá, obvod návleků do gumy.


V této sekci se zobrazují rondony ,košile a různé typy blůz a halen ze sortimentu kuchařského, lékařského a ostatního bílého oblečení dámského i pánského střihu. Ochrana kuchaře, funkčnost a elegance jsou základními požadavky na kuchařské oblečení pro muže i ženy. Bílé rondony s dlouhým rukávem patří mezi nejčastější varianty uniformy kuchaře na světě. Klasický rondon se vyznačuje dvěma řadami knoflíků.


Ať se přímo jako dělník, nebo nepřímo jako vedoucí pracovník pohybujete na pracovišti, je potřeba vždy myslet na použití vhodného pracovního oblečení, nebo ochranných pracovních pomůcek. Pánský plášť bílý ze 1 BAVLNY vysrážené. Dvě spodní kapsy a dvě náprsní kapsy. E-shop gastro vybavení, gastronomické vybavení, skleničky, porcelán a textil.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Nový eshop s gastronomickými oděvy Čtěte více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky