čtvrtek 5. května 2016

Miska na mýdlo

Krémová miska na mýdlo z kameniny Premier Housewares Belle. Barvy (1) Bílá miska na mýdlo Wenko Candy. Transparentní mýdlenka iDesign Soap. Detail produktu Do obchodu.


Kč Bílá miska na mýdlo Wenko Polaris Skladem.

Keramická miska na mýdlo. Vytvoříte si tak v koupelně ucelenou kolekci doplňků. Nimco Kibo Mýdlenka, če. Nemáte-li ještě misku na mýdlo , je tento model důvo proč to. Dávkovače a držáky na mýdlo Obyčejné plastové lahve s mýdlem nejsou nic k obdivování, naopak koupelně nesluší.


Krásná keramická miska na mýdlo v bílé barvě, s ozdobným béžovým pruhem.

Když si koupíte dávkovač na mýdlo nebo mýdlenku ve stylu koupelny, budete se divit, jak moc se změní ráz celé místnosti. Díky jednoduché eleganci misek na mýdlo dostane Vaše koupelna ten správný šmrnc. Miska lze snadno umýt, odolává vlhkosti.


V misce je umístěna mřížka z bambusového dřeva, která zajišťuje odtok přebytečné mýdlové vody na dno misky. Značky Blomus, Eva Solo a Umbra ví, že díky miskám na mýdlo bude Vaše koupelna velice atraktivní. Kombinujte s dalšími výrobky DRAGAN. Nástěnná miska na mýdlo Blomus AREO - leštěný nerez.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vychytávku do koupelny v podobě držáku na mýdlo či houbičku s odtokem ocení každá správná hospody. Mýdelník do koupelny – jasná věc. Praktická věc, která zabrání nevzhledným nečistotám na umyvadle, může mít také svůj estetický rozměr.


Různorodost tvarů navazující na celkovou stylizaci koupelny, vodovodních baterií a dlaždic a dokonce i ručníků se. Jak se nejlépe chránit před viry a bacily? Mýdlo , roušky, dezinfekce a tak mám pro vás písničku o mýdle :) Nejlépe to jde s úsměvem a dobrou náladou.

Pojďte si se mnou zazpívat a. Už žádné mýdlové skvrny na umyvadle! Pestré barvy jako jsou žlutá či zelená nebo jemné tóny bíle a hnědé. Misky na mýdlo navržené moderními designéry splní svůj účel a potěší vaše oko!


Udělejte si radost, která splní vaše požadavky! Misky z plastu či přírodního materiálu naleznete jen u nás! Krásnou dekorací se může stát i tak praktická věc jako je miska na mýdlo. Vyberte si z různých tvarů a barevných provedení.


Díky pečlivě vybraným materiálům a čistým jednoduchým liniím zaručují značky Blomus, Broste, House Doctor a Umbra vysokou úroveň hygieny a snadnou údržbu. Sada mýdlenek Metaltex. Odkládací miska na mýdlo SONO světle šedá Blomus. Dodejte své koupelně osobité kouzlo.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky