čtvrtek 26. května 2016

Šálky a podšálky

Každý z nás miluje tie chvíle, keď si môže konečne oddýchnuť. Aj keď je to iba na moment, tešíte sa na ne. Do ruky si zoberiete svoju kávičku, napijete sa a prestanete vnímať svet okolo seba.


Bílé porcelánové šálky a podšálky. V téhle kategorii najdete šálky a podšálky prvotřídní kvality od tradičních českých výrobců, které vám nabízí nespočet možností jak si nakombinovat celou sadu či ozdobit domácnost vkusným doplňkem. Na sklade, pripravené na odoslanie.

Predajňa a showroom Ivanka pri Nitre, otvorené počas pracovných dní. Možností je spousta a je jen na Vás pro jaký materiál, vzor či typ se rozhodnete. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V kategorii Šálky s podšálky jsme si pro vás připravili výběr nejlepšího zboží za skvělé ceny. Naleznete zde porcelánové hrníčky, různého původu a staří. Vybírejte si Hrnky a šálky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vychutnejte si teplý nápoj podávaný stylově v jednom z našich šálků a hrnků.


Nabízíme kompletní sady hrnků v různých barvách a stylech, ale i jednotlivé šálky a podšálky , abyste si je mohli nakombinovat podle libosti.

Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita! Užijte si chvíle pohody u kávy a čaje s šálkem z českého porcelánu v originálním cibuláku. Najdete zde šálky všech velikostí od moka šálků, kávových a čajových šálků, až po šálek na bujón v cibulovém dekoru.


Vyberte si kvalitní český porcelán. Konve, hrnky, sklenice, šálky si vyberete nejen dle velikosti a objemu, ale také originálního tvaru a vzhledu. Každý jistě ocení obsáhlý sortiment z našeho e-shopu shop-dekor. V nabídce najdete jak tradiční tak i moderní tvary šapo.


Porcelánové sady šálků s podšálky. Ristretto šálky a podšálky. Instantná káva Cukor ku káve Držiaky a zásobníky Servítky Šálky a poháriky Sladkos. PORCELÁNOVÉ ŠÁLKY NA KÁVU A ČAJ. Celková cena se odvíjí od požadovaného nákladu a zvolené technologie dekorace.


Pro přesnou kalkulaci na počet a firemní brand nás kontaktujte! Hrnčeky, šálky a podšálky Hrnčeky, šálky a podšálky Dokonalý čajový zážitok podčiarkne dokonalý spôsob servírovania. Keramické šálky a podšálky máme v nabídce čistě bílé pro použití v restauracích nebo domácnostech, ale také šálky a podšálky ozdobené s krásnými barevnými dekory. Nechybí ani šálky s podšálky s veselými dětskými motivy.


Dětské sady mají na podšálku dostatek prostoru i pro malou snídani. Designové hrnky a šálky za skvělé ceny!

Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Blomus a další. Pouze z té nejlepší keramiky a porcelánu! Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Zobraziť v: Zobraziť mriežku Zobraziť zoznam.


Zoradiť podľa Už ste zaslali požiadavku o upozornení o naskladnení produktu. Sada nožů za Váš nákup. Kč bez DPH v jedné objednávce a dostanete od nás soupravu keramických nožů Domestic za korunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky