pondělí 23. května 2016

Elektrický sekáček na zeleninu

Některé modely jsou vybaveny i praktickým kotoučem na šlehání, který vám usnadní šlehání smetany či vaječných bílků. Tělo sekáčků i drtičů ledu bývá plastové. Elektrický sekáček LINEO - WMF (LINEO kuchyňský elektrický sekáček - WMF) Elektrický sekáček na zeleninu , ořechy nebo sýr.


Odnímatelná sekací čepel. Konec ručního krájení a míchání.

Nože z nerezové oceli vám zaručí vysoký výkon a spolehlivé výsledky. Potraviny nejprve rozkrájíte na menší kost. Praktický pomocník pro přípravu RAW stravy. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jestliže se snažíte žít zdravým životním stylem, pak je pro Vás zřejmě krájení ovoce a zeleniny na denním pořádku.


Sami jistě víte, že celý proces přípravy salátu podobných pokrmů je časově poměrně nákladnou záležitostí a možná byste si přáli vše trochu urychlit. Možno použít také jako mlýnek na maso.

Díky odolnému, kvalitnímu nerezovému čtyřramennému noži seká a drtí potraviny ve dvou úrovních, a to až na velmi jemnou konzistenci. Ořechy, bylinky, ovoce i zeleninu zvládne nasekat během pár sekund. Detail produktu Do obchodu. Kč OneConcept Spirou, černý, elektrický spirálový kráječ, 1W, řezné nástavce Skladem Doprava zdarma.


Sekáček disponuje rychlostními stupni sekání. Ideální na ovoce, zeleninu , maso aj. Mini sekáček , příkon 3W, skleněná mísa o objemu 1l pro 5ml potravin.


Pokud zvažujete koupi nového struhadla na zeleninu , nejspíše se rozhodujete, zda zvolit struhadlo elektrické či ruční. U elektrických struhadel si sice připlatíte nějakou korunu navíc, ale zato budete strouhat rychle, snadno a bez námahy. Jejich výhody a nevýhody jsou zřejmé. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun.


Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. Jednoduše naseká najemno cibuli nebo česnek, ale také i oříšky, bylink. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např.


ALE: má větší nádobu oproti jiným typům- což je výhoda.

V pohodě jsem tam nasekala např brambory na křapáče, cibuli , pomazánku - všechno možný. Ale musí se s tím pracovat tak že to asi sekund sekáš-přestaneš…sekáš sek …přestaneš. Transparentní víko slouží jako ochrana proti stříkání. Běžné druhy kráječů a struhadel na zeleninu.


Tradiční klasikou, kterou používaly naše babičky či mámy, jsou kovová struhadla. Ano, jsou to ta, která postavíte na talíř nebo opřete o mísu a ručně strouháte a strouháte. Příprava jídla Vám zabere mnohem méně času. Už žádné slzy při krájení cibule. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S týmto ručným krájačom zeleniny dokážete zeleninu krájať na rôzne tvary podľa zvoleného nadstavca: široké rezance, tagliatelle alebo špagety. Sada obsahuje výmenné nástavce, ktoré sa hodia na krájanie napríklad cukety, cvikly, mrkvy, uhorky atď.


Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme. V případě nouze – mrazák, chladnička atd. Elektrický Chopper Profi, barva černá, příkon 3W, dvojitý nůž z nerez oceli, skleněná nádoba l, bezpečnostní spínač. Elektrický brousek na nože a nůžky - popis produktu Elektrický brousek na nože a nůžky. Také se neustálě potýkáte s tupými noži?


S univerzálním elektrickým brouskem už nemusíte. Nožům, nůžkám, i dalším nástrojům zajistí dokonale nabroušené ostří pod správným úhlem. Vestavěný usměrňovač zajistí Vaši.


Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu , ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda. Popis: Prodám nepoužívaný sekáček zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky