pondělí 16. května 2016

Plastový kýbl

Kýbl plastový s víkem 17litrů. Pokud si vyrábíte domácí prací prášek, tento kýbl oceníte. Váš prášek budete mít pěkně uschován a připraven k použití.


Extrémně rozměrově stabilní víceúčelový kýbl , se speciálním tvarem a zesíleným držákem. Plastový kýbl 20l Waldhausen, černý.

Nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb! Největší výběr velikostí a barev! Kompletní sortiment, vše pro jezdce i koně za skvělé ceny. Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP). Vědro má atest na styk s potravinami.


Kbelík je opatřen plastovým uchem. Vybírejte si Úklidové kbelíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Naše sklady v Dolních Věstonicích nám dovolují, Vám klientům v co nejkratším čase dodat objednané zboží.

Dodání zboží na místo určení je naší další službou, kterou Vám nabízíme. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny.


Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Jestli už vytíráte podlahu po bujaré oslavě nebo jdete cestou dát koňům k řece pít, můžete si vzpomenout na vaší poslední návštěvu obcí New York nebo Londýn. Odolný plastový kýbl 7l PFIFF, dark blue. Praktický odolný kýbl s kovovou rukojetí. Vyroben z velmi pevného plastu.


Ideální na cesty, ale také na skadování krmiva. Dodáván včetně plastového víka, kterým lze snadno kýb. Bílý plastový kyblík vhodný pro potravinové výrobky.


Objem l, v nabídce také další velikosti. Součástí kyblíku je i víko. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group.

Dá se využít i jako květináč na menší stromky. Zpracování osobních údajů můžete ovliv. Výhodou plastových kbelíků je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými kbelíky. Vhodný na uchování mléka v lednici. Rozměry: horní průměr 26cm, spodní průměr 25cm a výška kýble 27cm.


Dětský plastový box s odklápěcím víkem Kis v podobě truhly je skvělým řešením pro rychlé uložení hraček. Velký objem l poskytuje spoustu místa a pojme tak vše potřebné. Kolečka umístěná na spodní straně usnadňují manipulaci.


V naší nabídce najdete nejenom okrasné a dekorativní sudy na vodu, ale i běžné barely na vodu, kbelíky a vědra použitelná na zahradě. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Použít jej lze jako nádobu na bioodpad či kompost, ale také jako nádobu na prací prášek či na kolíčky.


Jeho použití se však meze nekladou. Výhodou je snadná omyvatelnost - nemá žádné ostré rohy,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky