úterý 10. května 2016

Frolíkova extra káva

Frolíkova káva Diplomat patří mezi špičky našich káv. Ocení jí především znalci dobré kávy. Výborná káva pro přípravu turecké kávy i pressa. Vánoční káva - jedná se o kávu, ketrá je speciálně připravována na Vánoce.


Každý rok má tudiž jinou a neopakovatelnou chuť. Vybírají se ty nejlepší Arabiky z těch nejlepších sklizní v daném roce! Jedná se o 1 Arabiku ze Střední Ameriky a Asie.


Chuť je plná, vyvážená s velmi jemnou kyselostí. Káva je středně pražená a tudíž ji uvítají i ti, kteří mají občas problémy se zažíváním. Proto Frolikova káva nemůže zklamat a je určena pro milovníky spíše jemné chuti kávy s menším obsahem kofeinu.


Frolikovy kávy se vyznačují nízkou aciditou (nejsou kyselé) a obsahují mnoho chutí. Tip pro Vás: výborný dárek pro každou příležitost. Získala mnoho ocenění nejen v Česku, ale boduje také v zahraničí.


Kvalita této výborné a. Frolíka a po právu patří mezi nejlepší kávy na českém trhu suroviny pro kávu pocházejí ze Střední Ameriky a Asie chuť je plná, vyvážená s velmi jemnou kyselostí káva je středně pražená a tudíž ji uvítají i ti, kteří mají občas problémy se. K č (1EUR) skladem. Instantní bezkofeinová káva brasil.


Společným znakem je naopak pro. FROLÍKOVÁ EXTRA KÁVA VÁNOČNÍ ZRNKOVÁ 250g. Extra vybraná, ta nejlepší kávová zrna Arabiky najdete ve speciálně připravené zrnkové kávě pro vánoční trh. Letošní kávová zrna jsou ze Střední a Jižní Ameriky a vždy se jedná o výběrová zrna.


Tato zrnková káva má neopakovatelnou chuť, protože každý rok je. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Amerika, Asie, mletá zrnková káva , huť je lahodná s mírnou kyselostí arabic. Káva v těchto podmínkách zraje pomaleji a její chuť je proto hutnější. Kávy, ájurvédské kávy, tulsikramek.


Složení: Směs čtyř druhů 1 arabik ze tří kontinentů mimořádně vyvážené chuti s jemným nádechem hořké čokolády a karamelu s velmi jemnými tóny citrusu. Kávu možno zakoupit výhradně u našich obchodních partnerů. Nejprve začínal s jedním typem kávy, dnes už míchá a prodává pět druhů. Jedna je výhodnější do pressovarů, jiná se hodí na překapávanou či naopak na klasického turka. Cena se pohybuje od 114.


Tento rok se jedná o směsi výběrových káv ze Střední a Jižní Ameriky. Letošní vánoční káva je plné chuti jemně do hořka s nádechem oříšků. Nově pro letošní rok přibyla vedle Frolikovy extra vánoční kávy mleté balené v krásné vánočně dekorované plechové dóze také Frolikova extra vánoční káva.


Náš grunt vám ve své síti prodejen nabízí ty nejlepší potraviny od malých a středních farmářů a výrobců. Produkty pro vás vybíráme s ohledem na chuť, kvalitu, čerstvost, zpracování bez nadbytečných umělých náhražek a domácí původ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky