čtvrtek 12. května 2016

Ochrana čerpadla proti chodu na sucho

Nejsou potřeba externí sondy ani plováky. Podrobné informace o všech možnostech ochrany čerpadel proti chodu na sucho najdete na naší stránce JAK VYBRAT ČERPADLO. SubTronicSC - ochrana jednofázového motoru FRANKLIN od kW do kW. Automatická detekce běhu za sucha. Auto-reset při běhu za sucho.


Jednofázový spínač sledujúci tlak vo výtlačnom potrubí čerpadla.

Vodný stĺpec nad spínačom nesmie byť vyšší ako jeho nastavený spínací tlak, inak je treba nad spínač nainštalovať spätnú klapku. V prvním případě lze zařízení použít např. K zařízení se připojí dvě jednoduché sondy nebo jedna dvojitá (s rozdílem hladin m). Verze pro jednofázová čerpadla.


Panely jsou určeny k ochraně a jištění čerpadel proti přetížení, chodu nasucho a proti výpadku fáze (u třífázových čerpadel). A keď už bude vyššia teplota, tak už je čerpadlo zničené alebo bude zničené pri druhom poklese hladiny. Ako sa zničí , to závisí od druhu čerpadla , napríklad.


Reakce ochrany pak bývá většinou velmi rychlá, ale přeci jen není okamžitá.

Proto nelze takovou ochranu použít pro vřetenová čerpadla , protože u nich nesmí dojít k chodu nasucho ani na zlomek sekundy. Naopak pro všechna odstředivá čerpadla bude ochrana zcela určitě dostačující. Mechanická ochrana ponorných čerpadel proti chodu na sucho Michal Klemš. Slúži na ochranu čerpadla proti chodu nasucho (naprázdno). Pri poklese tlaku pod bar spôsobenom nedostatkom vody rozpojí napájací obvod.


Napriamo môže spínať a vypínať zariadenia na 2V. Je to jednofázový spínač sledujúci tlak vo výtlačnom potrubí čerpadla. Používa sa paralelne s tlakovým spínačom,ktorý riadi.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Pri nedostatku vody a poklese tlaku pod bar vypína čerpadlo. Jednoduché zařízení pro ochranu čerpadel proti chodu nasucho. V případě nasátí vzduchu dojde k okamžitému poklesu tlaku v potrubí a Hydrostop čerpadlo vypne.


Vlastnosti Pracuje na základě kontroly tlaku na výstupu z čerpadla Použitelný pro stacionární i ponorná čerpadla s minimálním výstupním tlakem bar Maximální jmenovitý výkon čerpadla kW Manuální. Jak nelíp vyřešit blokování čerpadel proti chodu na sucho ? Pravidla diskusí Nahlásit moderátorovi Stěžovat si na moderátora Zaznamenáno Ing. Nad zariadenie treba vždy osadiť spätnú klapku.


To umožňuje mnoho variant při automatickém chodu čerpacích stanic.

Elektrodové snímání je velmi spolehlivé řešení pro hlídání hladiny ve vrtech a studních. Není potřeba plováků ani sond. HYDROGUAR ochrana běhu na sucho. LOGIC DROP ochrana čerpadla proti běhu nasucho. Ponorná čerpadla AG s vířičem na abrazivní vody 2kW - 5kW.


Pro čerpadla s motorem na 2V, max. OCHRANA PROTI CHODU NA SUCHO. A Plovákovými spínači s kabelem jdou ovládat při jejich použití jako ochrana čerpadel proti chodu na sucho pouze. Domácí vodárna PENTAX - CAM -L - s ochranou proti chodu na sucho.


Při nedostatku vody a poklesu tlaku pod bar vypíná čerpadlo. Slouží k zabezpečení čerpadla před během na sucho. Při poklesu tlaku pod bar vypne čerpadlo z provozu.


Ochrana p roti chod u nasucho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky