čtvrtek 12. května 2016

Gorenje mikrovlnná trouba

S velkým proniknutím do podstaty věci vyvinutá klenutá trouba pro skvělé výsledky pečení spojené obvykle s tradičními dřevem vytápěnými pecemi na chléb! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kombinovaná mikrovlnná trouba BCM547ORAW. Proto se perfektně hodí funkce rozmrazování, kterou tato mikrovlnná trouba disponuje.


U takového typu spotřebiče je také důležitý zejména jeho výkon – jak jinak by také mohlo být dosaženo optimálních výsledků.

Otočný mikrovlnný zářič. Technické parametry: Barva. Vestavné pečící trouby s inovativním konstrukčním řešením, které zajišťuje dokonalé pečení. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Je opatřena grilovacím roštem a halogenovým osvětlením.


Nabízíme ji v elegantním černo-nerezovém designu s bezpečnostními dvířky z černého skla. Její vnitřní objem je litrů a její součástí je. GORENJE MO20E1S podává maximální výkon 8W.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Po uplynutí nastaveného času zazní zvukový signál. Nastavení času můžete změnit kdykoliv během činnosti trouby. Gril je zvláště užitečný pro přípravu tenkých plátků masa, řízků, hub, kebabu, plátků kuřecího. Prostor mikrovlnky disponuje objemem l. Její ovládání je zajištěno mechanickými voliči.


Ovládání je proto velmi příjemné a jednoduché, všechny požadované funkce nastavíte pomocí dvou otočných voličů. Stylová srdcovka pro milovníky originality a old school designu? Troubě dokonce nechybí ani dětská pojistka.


Součástí mikrovlnné trouby je také otočný talíř a grilovací mřížka. Trouba se dá ovládat výhradně elektronicky. Volně stojící mikrovlnná trouba bez větších požadavků na. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Nabízí jak funkci mikrovlnného ohřevu, tak i gril (Quartzové topné těleso). Stock and Ready to Ship. Hledáte vhodnou mikrovlnnou troubu do vaší kuchyně?


Kombinace bílé barvy spotřebiče a černých dvířek v lesklém provedení je nadčasová.

Většinu zboží zasíláme okamžitě. Jistě jste slyšeli o tom, že v čistících hubkách a hadrech se drží bakterie. Gorenje MO20A3X, stříbrná. Tento problém vám pomůže vyřešit rychle a jednoduše mikrovlnná trouba.


Kompaktní trouby - výprodej ze studií. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for gorenje and gorenje fridge freezer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky