čtvrtek 19. května 2016

Automatická pračka lg f6296nd bílá

Unikátní technologie motion zvládne při praní usměrňovat vaše prádlo šesti různými pohyby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pračka se sušičkou LG F70J7HG0W bílá.


K odběru v Liberci - osobní převzetí. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Veškeré informace o produktu. Lze v ní vyprat až kg zašpiněného prádla.


Programy a nastavení pračky můžete dobře kontrolovat na LED kontrolkách. Výhodou jsou Direct Dri. AI DDTM Nejmodernější technologie v praxi, na základně níž se vybere nejvhodnější kombinace praní.

Vysoce efektivní a zároveň šetrná k vašemu prádlu. Funkce je schopna zjistit hmotnost a strukturu látek, na základně těchto informací volí optimální nastavení pohybu. Jedná se o model s oblíbeným předním plněním pro snadné vkládání i větších kusů prádla a kapacitou až kg, díky níž si své místo obhájí i ve větších rodinách. Pračky LG : Skvělé praní, a navíc bez alergenů. Zvyšují vaše pohodlí – můžete je.


Je plně funkční, a bez jediné oděrky. LG pračky nejsou obyčejné. Předem plněná automatická pračka LG FW82J6TYse stane vašim skvělým pomocníkem v každé domácnosti.


Zajišťuje tak úsporu energie. LG Direct Drive F72J7HG1W. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Dvířka jsou vybavena tvrzeným sklem. Rodiny s dětmi určitě zaujme zabudovaný dětský zámek. Pokud rádi využíváte dostupnou noční energii, bude se vám hodit funkce zpožděného startu.


Nechcete být rušeni zvukovým.

Toto zboží není momentálně v nabídce žádného obchodu. Tato pračka disponuje pohyby, díky kterým si můžete navolit takové praní, které v. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Bílá technika - Pračky.


Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle. Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preventivně uzavřena.


Disponuje celou řadou špičkových technologií, které jsou zárukou šetrné péče o všechny druhy tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky