úterý 24. května 2016

Pracka se susickou

Se vzduchovými filtry se setkal každý, kdo má zkušenosti se sušením prádla v sušičce. Jejich údržba je snadná a je optimální provádět ji po každém sušení, některé pračky na nutnost vyčištění filtrů dokonce upozorní signalizací. Filtr stačí vyjmout, opláchnout teplou vodou a nechat uschnout nebo osušit utěrkou. Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady.


Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná.

Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek místa. Jakmile pračka se sušičkou dokončí praní. Pračka se sušičkou se pyšní moderním designem a inteligentním systémem praní a sušení, při kterém dokáže pracovat až v šesti směrech pohybu – jedná se o funkci motion.


Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely. Mně osobně pračka se sušičkou vyhovuje – hlavně kvůli úspoře místa a taky že když vyndám prádlo ze sušičky, nemusím vůbec žehlit a hned ho dávám do skříně. Navíc je krásně měkoučký.


Máme pračku se sušičkou 2v vestavnou - toho místa v bytě není tolik.

Pokud bych na to měla místo, koupila bych. Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B. Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn. A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění.


A susicka, ja to mam taky tak, taky jsem omezena prostorem, ale mam to v koupelne na sobe. Jinak v byte, kam jezdime na dovcu je pracka se suskou dohromady a nemuzu si stezovat. Je to znacka Ariston a peru i susi dobre, akorat ma velkou spotrebu vodu! Technologie ActiveWater Technologie ActiveWater zajišťuje optimalizované využívání vody a systém bubnu, aby nedocházelo k plýtvání v. Pračky se sušičkou Pračka a sušička se stávají nedílnou součástí každé moderní domácnosti. Rádi byste využívali výhod těchto spotřebičů, ale jste.


Spotřeba energie – pračky kombinované se sušičkou se nejčastěji vyrábí v energetické třídě A nebo B. Hodí se tedy pro obyvatele garsonek nebo jiných menších či atypických prostor. V touze po multifunkčním domácím spotřebiči však myslete také na to, že ne vždy musí podobná spojení dopadnout dobře. Vybíráme pračku se sušičkou.


Na první rozdíl narazíme už při výběru pračky se sušičkou. Free Shipping Available.

Pračka se sušičkou usuší méně prádla, než vypere, navíc v něm ve většině případů zůstává zbytková vlhkost, takže se nevysuší na 1. Prádlo bývá často pomačkané a sušicí programy jsou značně omezené. Takže i když na začátku ušetříte nějaké ty penízky koupí jednoho jediného spotřebiče, ve. Candy se rozhodně sortimentu kombinovaných spotřebičů nevyhýbá. Na trhu totiž naleznete takřka nejrůznějších modelů. Vždy se jedná o předem plněné stroje určené pro 6-kg prádla pro praní a 4-kg pro sušení.


Usušení prádla je velmi výhodné pro ty, kterým se zdá sušení běžným způsobem pracné a zdlouhavé. Nejúspornější varianta je pračka se sušičkou s tepelným čerpadlem, kde dosáhnete stejných sušících výsledku, jako při samostatné. WHIRPOOL, Prani kg,suseni 6kg. Lze vyuzit jen na prani,prani a suseni,nebo zcela jen jako susicku bez predesleho prani. Dalsi vyhodou pri prani je odstranitelna prepazka na tekuty prasek rovnou s odmerkou.


V pripade dohody zajistim odvoz. Kombinovaná pračka se sušičkou totiž vaše prádlo vypere i usuší. Jedná se o spotřebič, který oceníte zejména tehdy, nemáte-li ve svém bytě místa nazbyt – kombinovanou pračku se sušičkou si pořizují zejména lidé, kterým by se dva rozměrné spotřebiče do jejich menší koupelny zkrátka nevešly. Bohužel na obojí penízky nebyly a když se nám rozbila stará pračka a kupovala se nová, tak jsem vzala rovnou se sušičkou. Nemám ale zkušenosti se samostatnou suškou, tak nemůžu porovnávat.


Jen mám s bočním plněním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky